Escola Decroly de Barcelona - A l'abril, llibres mil

 

El mes d’abril és literari per excel·lència. Els lletraferits estem d’enhorabona, ja que per tot arreu es respira un aroma literari.

Tot comença el 2 d’abril amb la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Aquesta data coincideix amb el naixement d’en Hans Christian Andersen, autor de contes com L’aneguet lleig i El soldadet de plom.
Durant aquest mes també tenim dues cites literàries molt importants a la ciutat de Barcelona: el Saló del Còmic i el Món Llibre.
I tota aquesta festa del llibre culmina amb el Dia Internacional dels llibres, el 23 d’abril. L’Escola Decroly celebrarem la Diada de Sant Jordi amb un munt d’activitats per als infants durant la jornada. A més a més, a partir de les 16h convidem a totes les famílies de l’escola a participar-hi, ja que muntarem una parada de venda de llibres a l’edifici del l’Aladern (Primària). I per tal que comenceu a rumiar quin llibre podeu regalar als vostres fills i filles, la biblioteca de l’Escola ha elaborat un butlletí amb unes quantes recomanacions.

Esperem que gaudiu d’aquesta festa tant com nosaltres!

Bones lectures!
15 d'abril 2018