Escola Decroly de Barcelona - Anglès i Informàtica

 

El passat dia 24 de març de 2017 els alumnes de les classes de l’Ermitage i Mn. Bosch van anar a veure l’obra de teatre en Anglès “Frankenstein”. (+)
15 de maig
Aquest passat dijous 2 de març, els nens i nenes de les classes Pau Vila i Ferrière van anar als Escolapis de Sarrià a veure l’obra de teatre en Anglès “Cinderella”. (+)
10 de març
Els nens i nenes de Lola Anglada hem treballat la tardor a l'hora d'anglès. Primer hem observat com canvia el nostre pati quan arriba aquesta estació i, després, a la classe, hem llegit un conte i hem fet un arbre amb pintura i paper de seda. (+)
15 de desembre 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada hem treballat la tardor a l’hora d’Anglès. (+)
11 de novembre 2016
No hi ha millor manera que repassar per un examen jugant al Casino! (+)
18 de maig 2016
Aquest any hem après a ser actors, actrius, productors/es de les nostres pròpies pel·lícules. (+)
18 de maig 2016

fonix
Des de l’escola engresquem als alumnes a participar en activitats relacionades amb l’aprenentatge de l’anglès. L’any passat, els alumnes de la nostra escola ja varen anar al “The Fonix”, concurs d’anglès interescolar de Catalunya, i aquest any hi tornem a participar. (+)
17 de febrer 2014

Fish&Chips
Els alumnes de la classe Mn. Bosch (6è) del curs 2012-13 han participat al concurs en anglès de TV3 "Fish&Chips". (+)
16 d'octubre 2013
L’aula de llengua estrangera és un espai d’immersió, per tant, l’anglès és el mitjà de comunicació que es dóna, tant en les interaccions formals com a les informals. Tractem de crear un clima estimulant pels nens i així propiciar l’aprenentatge de la llengua.

(+)
15 d'abril 2013