Escola Decroly de Barcelona - Assemblees

 

El dia 3 de maig s'ha celebrat la vuitena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
4 de maig
El dia 11 d'abril s'ha celebrat la setena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
12 d'abril
El dia 27 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
27 de febrer
El dia 30 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
27 de febrer
Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard, però com ha estat la tercera assemblea consecutiva que guanyaven, han passat el comandament al segon equip, que han estat els dofins. (+)
10 de gener
El dia 22 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
10 de gener
El dia 31 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
6 de novembre 2017
El dia 5 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
5 d'octubre 2017
El dia 24 de maig s'ha celebrat la novena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
25 de maig 2017
El dia 22 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
7 de març 2017
Hi ha més entrades