Escola Decroly de Barcelona - Biblioteca

 

A la biblioteca de l’Escola Decroly, els nens i les nenes de la classe de L’Ermitage hem llegit el llibre Matilda de Road Dahl. (+)
24 de gener 2020
El mes d’abril és literari per excel·lència. Els lletraferits estem d’enhorabona, ja que per tot arreu es respira un aroma literari. (+)
15 d'abril 2018
Tots coneixem la importància que té la lectura, perquè ens entreté, perquè ens ajuda a aprendre i a descobrir altres mons i realitats, perquè ens permet comprendre tot allò que està al nostre voltant, en definitiva, perquè ens empeny a ser lliures. (+)
21 de febrer 2018
Els nens i les nenes de la classe de Ferrière estan realitzant una col•lecció ben especial: una col•lecció de cromos de contes. (+)
29 de gener 2018
Aquesta és una de les preguntes que més ens fan a les bibliotecàries: Tens un llibre de por? O de misteri? O de riure? (+)
9 de juny 2017
Aquest curs, els alumnes de la classe de Mn Bosch han volgut participar a l'activitat de la Biblioteca “El repte de lectura”. Aquest repte consisteix en llegir-se llibres al llarg de tot el curs que compleixin unes condicions determinades. Cada alumne disposa d'un llistat amb les diferents categories on poden anotar-hi els llibres llegits. A més a més, a la biblioteca hi hem enganxat un cartell, perquè tots i totes les puguin tenir present. (+)
9 de juny 2017
Dilluns 15 de maig la Laia de la classe Mn. Bosch va participar a la semifinal del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana. (+)
9 de juny 2017
Moltes felicitats, moltes felicitats, et desitgem tots, moltes felicitats! Els Isards i els Falcons i també els Dofins, tots els nens de l’escola, moltes felicitats!
A la Biblioteca de la nostra escola estem de celebració! Aquest 2017 es celebren diferents efemèrides relacionades amb la literatura infantil i juvenil, i nosaltres ens hi hem afegit. (+)
9 de maig 2017
Durant aquest segon trimestre, a les estones de Biblioteca, els alumnes del cicle mitjà i superior hem participat en un taller de lectura en veu alta on hem realitzat diferents activitats relacionades amb la postura corporal, el to de veu, el volum, el ritme... (+)
9 de maig 2017
A l’estona a Biblioteca, a més de treballar la lectura silenciosa on cada alumne tria lliurement un llibre o revista i el llegeix per a ell mateix, també practiquem la lectura expressiva (+)
13 de febrer 2017
Hi ha més entrades