Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Aquesta és una de les preguntes que més ens fan a les bibliotecàries: Tens un llibre de por? O de misteri? O de riure? (+)
Biblioteca - 9 de juny
Aquest curs, els alumnes de la classe de Mn Bosch han volgut participar a l'activitat de la Biblioteca “El repte de lectura”. Aquest repte consisteix en llegir-se llibres al llarg de tot el curs que compleixin unes condicions determinades. Cada alumne disposa d'un llistat amb les diferents categories on poden anotar-hi els llibres llegits. A més a més, a la biblioteca hi hem enganxat un cartell, perquè tots i totes les puguin tenir present. (+)
Biblioteca - 9 de juny
Dilluns 15 de maig la Laia de la classe Mn. Bosch va participar a la semifinal del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana. (+)
Biblioteca - 9 de juny
El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
Hem fet - 2 de juny
Ara que ja s’està acabant el curs, els nens i nenes de Pau Vila hem tornat a fer una visita per observar les novetats que hi havia. Amb l’arribada de la primavera està tot molt verd!! (+)
L'hort i els animals - 26 de maig
A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”. (+)
Castellà - 26 de maig
El dia 24 de maig s'ha celebrat la novena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 25 de maig
Un bon dia l’Andreu va aparèixer a l’escola amb unes planxes d’espuma. (+)
Hem observat - 17 de maig
Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
Castellà - 15 de maig
El passat dia 24 de març de 2017 els alumnes de les classes de l’Ermitage i Mn. Bosch van anar a veure l’obra de teatre en Anglès “Frankenstein”. (+)
Anglès i Informàtica - 15 de maig
Hi ha més entrades