Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El dia 24 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 24 de gener 2017
Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio. (+)
Castellà - 20 de gener 2017
Abans de les vacances de Nadal els nens de Valérie vam observar el nostre cos. (+)
Hem observat - 11 de gener 2017
El dia 20 de desembre s'ha celebrat la quarta assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 22 de desembre 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada hem treballat la tardor a l'hora d'anglès. Primer hem observat com canvia el nostre pati quan arriba aquesta estació i, després, a la classe, hem llegit un conte i hem fet un arbre amb pintura i paper de seda. (+)
Anglès - 15 de desembre 2016
Amb la comanda de les plantes aromàtiques que ens feien falta a l'hort, els alumnes de Pau Vila, hem pogut observar-les com són i sobretot olorar-les. Quina bona olor que fan!!! (+)
Hem observat - 15 de desembre 2016
A les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior realitzem diferents tallers que acostumen a tenir una durada determinada. Però hi ha un dels tallers que l'anem fent al llarg de tot el curs, el blog. (+)
Castellà - 15 de desembre 2016
Els dijous a la tarda, els nens i nenes d’Anna Rubiés, realitzen les sessions d’experimentació (+)
Hem fet - 30 de novembre 2016
En Raúl i la Lea ens han portat dues sorpreses. Què ens hauran portat? Què hi haurà a dins? (+)
Hem fet - 30 de novembre 2016
El dia 23 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip falcó. (+)
Assemblees - 24 de novembre 2016
Hi ha més entrades