Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El dia 31 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 6 de novembre 2017
Aquest any ens ha visitat la senyora Castanyera per compartir amb tots els nens i nenes de l’Escola una bona estona de riures, danses i cançons però sobretot per portar-nos les seves castanyes ben calentes, les millors del món! (+)
Celebracions - 3 de novembre 2017
A Pau Vila han treballat la xocolata. Tot va començar quan els nens i nenes van escollir fer el cartell per a la classe dels noms de cadascú, en forma de rajola de xocolata. Van començar a preguntar-se: quants tipus de xocolata hi ha?, totes són iguals?, d’on ve? què és el cacau?... En veure el seu interès se’ls va demanar que portessin llibres, informació, xocolata..., per poder treballar-ho a l’escola. (+)
Hem observat - 3 de novembre 2017
A les aules d’Infantil hem començat a treballar l’obra de Matisse per elaborar el cartell conjunt del quadre de l’entrada (+)
Hem fet - 3 de novembre 2017
Hem construït una espècie d’aparell digestiu per observar el camí que fa el menjar des que entra per la boca fins que surt per l’anus. (+)
Hem fet - 3 de novembre 2017
Aquest estiu, alguns alumnes de la classe de L'Ermitage han llegit un llibre en castellà i després han realitzat un Kamishibai. Voleu saber què és? Doncs en aquest article t'ho expliquem. (+)
Castellà - 18 d'octubre 2017
El passat dimecres 11 d'octubre tots els alumnes de primària van assistir al discurs dels nens candidats a ser capitans. (+)
Hem fet - 16 d'octubre 2017
Participem al segon Fòrum d'inrtercanvi d'experiències pedagògiques decrolynianes de Brussel·les. (+)
Laboratori-Innovació - 11 d'octubre 2017
A p5 hem fet una sorpresa que ens ha donat molt de sí. Primer de tot ens va costar molt descobrir de què es tractava. (+)
Hem observat - 11 d'octubre 2017
Hi ha més entrades