Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A p5 hem fet una sorpresa que ens ha donat molt de sí. Primer de tot ens va costar molt descobrir de què es tractava. (+)
Hem observat - 11 d'octubre 2017
Els nens i nenes de Margarida Muset han obert la primera sorpresa! (+)
Hem fet - 11 d'octubre 2017
El dia 5 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 5 d'octubre 2017
Aquesta és una de les preguntes que més ens fan a les bibliotecàries: Tens un llibre de por? O de misteri? O de riure? (+)
Biblioteca - 9 de juny 2017
Aquest curs, els alumnes de la classe de Mn Bosch han volgut participar a l'activitat de la Biblioteca “El repte de lectura”. Aquest repte consisteix en llegir-se llibres al llarg de tot el curs que compleixin unes condicions determinades. Cada alumne disposa d'un llistat amb les diferents categories on poden anotar-hi els llibres llegits. A més a més, a la biblioteca hi hem enganxat un cartell, perquè tots i totes les puguin tenir present. (+)
Biblioteca - 9 de juny 2017
Dilluns 15 de maig la Laia de la classe Mn. Bosch va participar a la semifinal del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana. (+)
Biblioteca - 9 de juny 2017
El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
Hem fet - 2 de juny 2017
Ara que ja s’està acabant el curs, els nens i nenes de Pau Vila hem tornat a fer una visita per observar les novetats que hi havia. Amb l’arribada de la primavera està tot molt verd!! (+)
L'hort i els animals - 26 de maig 2017
A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”. (+)
Castellà - 26 de maig 2017
El dia 24 de maig s'ha celebrat la novena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 25 de maig 2017
Hi ha més entrades