Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Un bon dia l’Andreu va aparèixer a l’escola amb unes planxes d’espuma. (+)
Hem observat - 17 de maig 2017
Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
Castellà - 15 de maig 2017
El passat dia 24 de març de 2017 els alumnes de les classes de l’Ermitage i Mn. Bosch van anar a veure l’obra de teatre en Anglès “Frankenstein”. (+)
Anglès - 15 de maig 2017
Moltes felicitats, moltes felicitats, et desitgem tots, moltes felicitats! Els Isards i els Falcons i també els Dofins, tots els nens de l’escola, moltes felicitats!
A la Biblioteca de la nostra escola estem de celebració! Aquest 2017 es celebren diferents efemèrides relacionades amb la literatura infantil i juvenil, i nosaltres ens hi hem afegit. (+)
Biblioteca - 9 de maig 2017
Durant aquest segon trimestre, a les estones de Biblioteca, els alumnes del cicle mitjà i superior hem participat en un taller de lectura en veu alta on hem realitzat diferents activitats relacionades amb la postura corporal, el to de veu, el volum, el ritme... (+)
Biblioteca - 9 de maig 2017

Sant Jordi
Com sóc? Com ets? Com som? Per aquest Sant Jordi, els alumnes des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch han experimentat l'art de regalar paraules. (+)
Celebracions - 3 de maig 2017

Festa solidària 5
Durant el passat mes d’abril vam celebrar a l’escola les nostres tradicionals jornades solidàries. (+)
Celebracions - 3 de maig 2017
Cada dia ens vestim amb roba, ens eixuguem les mans amb la tovallola, ens tapem amb els llençols a l’hora d’anar a dormir... (+)
Hem observat - 26 d'abril 2017
Amb l’arribada del dia de Sant Jordi els nens i nenes d’Infantil hem gaudit de diferents activitats. (+)
Celebracions - 26 d'abril 2017
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
Hem fet - 19 d'abril 2017
Hi ha més entrades