Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Ens encanta manipular i experimentar amb diferents materials, és per això que hem provat de fer una nova textura semblant a la neu, ja que no sempre tenim l'oportunitat de tocar-la. (+)
Hem fet - 15 de febrer 2017
A l’estona a Biblioteca, a més de treballar la lectura silenciosa on cada alumne tria lliurement un llibre o revista i el llegeix per a ell mateix, també practiquem la lectura expressiva (+)
Biblioteca - 13 de febrer 2017
Els nens i les nenes de la classe de Salvador Millet hem realitzat una entrevista a l'autor Miguel Pacheco. (+)
Teatre - 10 de febrer 2017
El passat dijous 2 de febrer vàrem anar a visitar el mercat de Sant Gervasi. (+)
Sortim - 8 de febrer 2017
La primera sessió que hem fet els nens i nenes d'Infantil per tal de treballar el projecte d’aquest curs ha estat modificar diversos espais de l’Escola. (+)
El projecte del curs - 25 de gener 2017
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
Castellà - 24 de gener 2017
El dia 24 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 24 de gener 2017
Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio. (+)
Castellà - 20 de gener 2017
Abans de les vacances de Nadal els nens de Valérie vam observar el nostre cos. (+)
Hem observat - 11 de gener 2017
El dia 20 de desembre s'ha celebrat la quarta assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 22 de desembre 2016
Hi ha més entrades