Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
Hem fet - 19 d'abril 2017
Al Nunci hi podeu trobar articles sobre la vida de l’escola, continguts d’actualitat, històrics i d’entreteniment. L’elaboren sis nens de la classe de 6è, que volen fer de periodistes, i que van canviant cada trimestre, amb l’ajuda de dues mestres de l’escola. (+)
El Nunci - 19 d'abril 2017
La Gabriela ens ha portat una sorpresa en la que hem trobat un maó, una rajola catalana, un maó perforat i una totxana. (+)
Hem fet - 29 de març 2017
El passat divendres dia 3 de març vam sortir tots els nens i nenes de Jardí per celebrar la festa de Sant Medir, aquesta és una de les més arrelades a la vila de Gràcia. (+)
Sortim - 22 de març 2017
A principis del mes de Febrer vam fer la sorpresa del Jan i van sortir bulbs que va portar d’Holanda. (+)
Hem fet - 22 de març 2017
L’Alen ens ha portat una sorpresa embolicada amb paper de plata. Pesa moltíssim! Que serà...? (+)
Hem fet - 15 de març 2017
La festa de Carnestoltes es sinònim de gresca i xerinola. És per això que dimecres de la setmana de Carnestoltes, els nens i nenes d’Anna Rubiés van posar en joc els seus dots artístics al ritme de la música i la pintura. (+)
Hem fet - 15 de març 2017

Àguila
Els nens i nenes de la classe de Ferrière, vam anar d'excursió al Cim de les Àguiles.
Ens van explicar que l'envergadura de l'àguila era de tres metres.
Tres metres és molt? O és poc? (+)
Hem observat - 10 de març 2017
Aquest passat dijous 2 de març, els nens i nenes de les classes Pau Vila i Ferrière van anar als Escolapis de Sarrià a veure l’obra de teatre en Anglès “Cinderella”. (+)
Anglès - 10 de març 2017
El dia 15 de febrer els alumnes de Pau Vila i A. Ferrière vam anar d’excursió al Cim de les Àligues per observar un tipus d’ocell: els ocells rapinyaires. (+)
Sortim - 8 de març 2017
Hi ha més entrades