Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El dia 5 d'octubre els nens i nenes de Pau Vila i Ferrière, vam fer la verema al poble de Sant Martí Sarroca. (+)
Sortim - 17 d'octubre 2016
El dia 4 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 14 d'octubre 2016
Aquest hivern... cap infant sense roba d’abric!
Per tothom és ben coneguda la difícil situació que es viu actualment en els camps de refugiats a Grècia, on diàriament arriben centenars de persones, moltes d'elles nens i nenes. Moltes ONG, associacions i grups de persones que han viscut de primera mà aquesta realitat treballen diàriament en projectes solidaris per tractar de donar resposta a algunes de les necessitats bàsiques. (+)
Hem fet - 14 d'octubre 2016
Els nens i nenes de S.Millet volien saber què passa amb l’aliment quan mengem i per què els excrements no són com el menjar que ens posem a la boca. Davant d’aquesta inquietud hem construït una espècie d’aparell digestiu per observar el camí que fa el menjar des de que entra per la boca fins que surt per l’anus. (+)
Hem fet - 10 d'octubre 2016
El passat 13 de setembre es van complir 100 anys del naixement de l’escriptor Roald Dahl. No saps qui és??? Doncs para molta atenció a aquest article perquè segur que t’interessarà. (+)
Biblioteca - 7 d'octubre 2016
A la nostra Biblioteca aquest curs hem engegat un nou projecte. Per tal d’adaptar-nos a una societat cada vegada més tecnològica i on les xarxes socials cada vegada més hi son presents en les nostres vides, hem volgut incloure el nostre fons bibliotecari en el projecte “LibraryThing”. (+)
Biblioteca - 7 d'octubre 2016
Els alumnes de la classe Mossèn Bosch hem observat uns ulls de vaca i un cap de xai que ens han portat a l'escola, ja que estem treballant el sentit de la vista. (+)
Hem observat - 7 d'octubre 2016
Ens fem grans i comencem el nou curs a la classe de Valérie!! (+)
Hem observat - 5 d'octubre 2016
La classe de Salvador Millet hem tingut el gran privilegi de comptar amb la visita del pare del Lucas, en Federico Sánchez, que és un físic i investigador molt reconegut pels seus estudis i per la seva feina. (+)
Hem observat - 16 de juny 2016
Hi ha més entrades