Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


Barrufets Mn. Bosch
El divendres 24 de febrer hem celebrat el Carnestoltes a l'escola. Tot i que el temps no ens ha acompanyat gaire, ens ho hem passat molt bé. (+)
Celebracions - 8 de març 2017
El dia 22 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 7 de març 2017
La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de ràdio a Llengua Castellana. (+)
Castellà - 6 de març 2017
Com és tradició el passat dijous 23 vam celebrar Dijous Gras. (+)
Celebracions - 1 de març 2017
Com ens comuniquem amb els altres mitjançant el nostre cos? Som conscients de les possibilitats que té? Els nens i nenes de Lola Anglada experimenten una sessió on es potencien els diferents sentits amb l’objectiu que coneguin les parts del cos i les sensacions que provoquen en elles els estímuls externs. (+)
Hem fet - 28 de febrer 2017
El Cam ens ha portat una sorpresa embolicada en un paper blanc. Durant la descoberta sensorial ha sorgit el comentari: “la sorpresa és plana”. (+)
Hem fet - 22 de febrer 2017
Com que vam parlar que l’aigua i la sal són dos minerals que trobem al mar, alguns nens i nenes de la classe Pau Vila, n’hem portat més i ens ho hem passat molt bé observant-los amb lupa. (+)
Hem observat - 20 de febrer 2017
El dia de la Jornada de Portes Obertes, els nens i nenes de la classe de Margarida Muset vam observar llimones i taronges. (+)
Hem observat - 15 de febrer 2017
El dijous és un dia molt especial pels nens i nenes d’Anna Rubiés. És el dia de la descoberta, de posar en joc tots els sentits, de centrar l’atenció i gaudir de les petites coses. És el dia de les sorpreses! (+)
Hem fet - 15 de febrer 2017
Ens encanta manipular i experimentar amb diferents materials, és per això que hem provat de fer una nova textura semblant a la neu, ja que no sempre tenim l'oportunitat de tocar-la. (+)
Hem fet - 15 de febrer 2017
Hi ha més entrades