Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Aquest any hem après a ser actors, actrius, productors/es de les nostres pròpies pel·lícules. (+)
Anglès - 18 de maig 2016
Els alumnes de Margarida Muset i Anna Rubiés hem tingut una visita dels alumnes de primària del grup de Gralles i Timbals de l‘Escola. (+)
Música - 11 de maig 2016
Els nens i nenes de Valérie Decordes som uns especialistes en les emocions, ningú ens guanya fent ganyotes! (+)
Teatre - 11 de maig 2016
El dia 10 de maig s'ha celebrat la novena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip falcó. (+)
Assemblees - 11 de maig 2016
Durant algunes sessions d'Educació Física els i les alumnes de Millet han après sobre l'orientació i han participat en diverses curses d'orientació en diferents espais. (+)
Educació Física - 11 de maig 2016
A les classes de llengua castellana, els alumnes de la classe de L’Ermitage estem realitzant un booktràiler, que és un vídeo sobre un llibre que ens agrada, semblant als tràilers de pel·lícula. (+)
Castellà
El passat divendres 22 d’abril a l’escola vam celebrar unes Jornades Solidàries per tal de col·laborar amb la Fundació ACOES Hondures. (+)
Celebracions - 4 de maig 2016
Els nens d’Anna Rubiés redescobrim les possibilitats del nostre sorral amb els utensilis de cuina, tot convertint-nos en cuiners!! (+)
El projecte del curs - 4 de maig 2016
Com cada dilluns hem agafat el cistell de les sorpreses per fer-ne una. En Marcel ha estat l’encarregat de comptar quantes sorpreses hi havia dins del cistell. (+)
Hem fet - 27 d'abril 2016
Hi ha més entrades