Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Ja fa uns dies vam celebrar la Castanyada a l’Escola. (+)
Celebracions - 23 de novembre 2016
Una de les prioritats a tots els cursos és facilitar la lliure expressió personal i artística de cada alumne. I acompanyar la pràctica d'aprenentatge i experimentació amb les diferents tècniques gràfiques, pictòriques i escultòriques. (+)
Plàstica - 22 de novembre 2016
El dijous 10 de novembre, els més petits de Jardí d’Infants, Margarida Muset i Anna Rubiés, vàrem realitzar una sortida matinal a l’Aquàrium. (+)
Sortim - 16 de novembre 2016
Els nens de Ferrière han vingut a Lola Anglada amb el professor Daniel. El motiu d’aquesta visita era per ensenyar-nos a cantar unes cançons que havien après. (+)
Música - 11 de novembre 2016
Els nens i nenes de Pau Vila, amb les fruites sucoses que hem dut aquesta setmana per observar hem preparat una recepta de cuina: una macedònia! (+)
Hem fet - 7 de novembre 2016
Els nens i nenes d'Infantil experimentem amb el material tou i fem joc simbòlic amb el material dur. (+)
Educació Física - 4 de novembre 2016
T’agraden els dinosaures? Només somies amb triceratops, tiranosaures, diplodocus? Doncs estàs de sort! Perquè a la Biblioteca de l'Escola pots trobar alguns llibres sobre aquests animals prehistòrics. (+)
Biblioteca - 4 de novembre 2016
Coincidint amb la setmana solidària on vam fer una recollida de roba d’hivern per als nens refugiats de Síria, a les classes de Llengua Castellana vam realitzar uns tallers sobre els refugiats. (+)
Castellà - 4 de novembre 2016
Les classes de Llengua Castellana han començat el curs amb algunes novetats. Una d'elles és el treball per racons. Un cop a la setmana, les classes dels cicles mitjà i superior es divideixen en grups, i cada un realitza una activitat conjuntament. (+)
Castellà - 4 de novembre 2016
El dijous dia 27 d’octubre, a la classe de Mossèn Bosch vam rebre la visita de la Mireia i el Jose, dos joves cineastes que ens van venir a ajudar amb el nostre projecte cinematogràfic. (+)
Teatre - 4 de novembre 2016
Hi ha més entrades