Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els nens i nenes de Pau Vila, amb les fruites sucoses que hem dut aquesta setmana per observar hem preparat una recepta de cuina: una macedōnia! (+)
Hem fet - 7 de novembre 2016
Els nens i nenes d'Infantil experimentem amb el material tou i fem joc simbōlic amb el material dur. (+)
Educaciķ Física - 4 de novembre 2016
T’agraden els dinosaures? Només somies amb triceratops, tiranosaures, diplodocus? Doncs estās de sort! Perquč a la Biblioteca de l'Escola pots trobar alguns llibres sobre aquests animals prehistōrics. (+)
Biblioteca - 4 de novembre 2016
Coincidint amb la setmana solidāria on vam fer una recollida de roba d’hivern per als nens refugiats de Síria, a les classes de Llengua Castellana vam realitzar uns tallers sobre els refugiats. (+)
Castellā - 4 de novembre 2016
Les classes de Llengua Castellana han comenįat el curs amb algunes novetats. Una d'elles és el treball per racons. Un cop a la setmana, les classes dels cicles mitjā i superior es divideixen en grups, i cada un realitza una activitat conjuntament. (+)
Castellā - 4 de novembre 2016
El dijous dia 27 d’octubre, a la classe de Mossčn Bosch vam rebre la visita de la Mireia i el Jose, dos joves cineastes que ens van venir a ajudar amb el nostre projecte cinematogrāfic. (+)
Teatre - 4 de novembre 2016
Juguem a comptar fins a 10 amb les rajoles de mosaic. (+)
Hem fet - 2 de novembre 2016
Com ja sabeu ens agrada tenir l’entrada de l’Escola ben bonica així que hem fet un mural de la tardor entre totes les classes. (+)
Hem fet - 2 de novembre 2016
Ha comenįat un nou curs i amb ell, un nou projecte per a l'hort!!
Com sempre, durant el mes d'octubre, van venir els jardiners per realitzar la neteja i preparaciķ de la instalˇlaciķ de l’hort. (+)
L'hort i els animals - 31 d'octubre 2016
El dia 25 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 28 d'octubre 2016
Hi ha més entrades