Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Amb la comanda de les plantes aromàtiques que ens feien falta a l'hort, els alumnes de Pau Vila, hem pogut observar-les com són i sobretot olorar-les. Quina bona olor que fan!!! (+)
Hem observat - 15 de desembre 2016
A les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior realitzem diferents tallers que acostumen a tenir una durada determinada. Però hi ha un dels tallers que l'anem fent al llarg de tot el curs, el blog. (+)
Castellà - 15 de desembre 2016
Els dijous a la tarda, els nens i nenes d’Anna Rubiés, realitzen les sessions d’experimentació (+)
Hem fet - 30 de novembre 2016
En Raúl i la Lea ens han portat dues sorpreses. Què ens hauran portat? Què hi haurà a dins? (+)
Hem fet - 30 de novembre 2016
El dia 23 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip falcó. (+)
Assemblees - 24 de novembre 2016
Ja fa uns dies vam celebrar la Castanyada a l’Escola. (+)
Celebracions - 23 de novembre 2016
Una de les prioritats a tots els cursos és facilitar la lliure expressió personal i artística de cada alumne. I acompanyar la pràctica d'aprenentatge i experimentació amb les diferents tècniques gràfiques, pictòriques i escultòriques. (+)
Plàstica - 22 de novembre 2016
El dijous 10 de novembre, els més petits de Jardí d’Infants, Margarida Muset i Anna Rubiés, vàrem realitzar una sortida matinal a l’Aquàrium. (+)
Sortim - 16 de novembre 2016
Els nens de Ferrière han vingut a Lola Anglada amb el professor Daniel. El motiu d’aquesta visita era per ensenyar-nos a cantar unes cançons que havien après. (+)
Música - 11 de novembre 2016
Els nens i nenes de Pau Vila, amb les fruites sucoses que hem dut aquesta setmana per observar hem preparat una recepta de cuina: una macedònia! (+)
Hem fet - 7 de novembre 2016
Hi ha més entrades