Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els nens i nenes d'Infantil experimentem amb el material tou i fem joc simbòlic amb el material dur. (+)
Educació Física - 4 de novembre 2016
T’agraden els dinosaures? Només somies amb triceratops, tiranosaures, diplodocus? Doncs estàs de sort! Perquè a la Biblioteca de l'Escola pots trobar alguns llibres sobre aquests animals prehistòrics. (+)
Biblioteca - 4 de novembre 2016
Coincidint amb la setmana solidària on vam fer una recollida de roba d’hivern per als nens refugiats de Síria, a les classes de Llengua Castellana vam realitzar uns tallers sobre els refugiats. (+)
Castellà - 4 de novembre 2016
Les classes de Llengua Castellana han començat el curs amb algunes novetats. Una d'elles és el treball per racons. Un cop a la setmana, les classes dels cicles mitjà i superior es divideixen en grups, i cada un realitza una activitat conjuntament. (+)
Castellà - 4 de novembre 2016
El dijous dia 27 d’octubre, a la classe de Mossèn Bosch vam rebre la visita de la Mireia i el Jose, dos joves cineastes que ens van venir a ajudar amb el nostre projecte cinematogràfic. (+)
Teatre - 4 de novembre 2016
Juguem a comptar fins a 10 amb les rajoles de mosaic. (+)
Hem fet - 2 de novembre 2016
Com ja sabeu ens agrada tenir l’entrada de l’Escola ben bonica així que hem fet un mural de la tardor entre totes les classes. (+)
Hem fet - 2 de novembre 2016
Ha començat un nou curs i amb ell, un nou projecte per a l'hort!!
Com sempre, durant el mes d'octubre, van venir els jardiners per realitzar la neteja i preparació de la instal·lació de l’hort. (+)
L'hort i els animals - 31 d'octubre 2016
El dia 25 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 28 d'octubre 2016
El passat divendres 21 d’octubre, els alumnes de la classe Mossèn Bosch que ho han desitjat, han presentat la seva candidatura a capitans dels seus respectius equips. (+)
Assemblees - 27 d'octubre 2016
Hi ha més entrades