Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El passat dimecres 24 de febrer, el Dr. Tabernero ens va fer una conferència als i les alumnes de la classe l'Ermitage. El Dr. Tabernero treballa a l'hospital de la Vall d’Hebron i és el cap de servei d'oncologia. (+)
Hem fet - 13 d'abril 2016
Durant el mes de febrer els alumnes d'Anna Rubiés, a la classe de música, hem après “La cançó de les pedretes”. (+)
Música - 30 de març 2016
Els nens i les nenes de Margarida Muset hem volgut experimentar amb el nostre propi cos les diferents textures del nostre pati. (+)
El projecte del curs - 16 de març 2016
El dia 9 de març s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 9 de març 2016
Amb la intenció d’iniciar els i les alumnes en diferents activitats esportives, durant unes quantes sessions d’educació física hem practicat futbol. (+)
Educació Física - 9 de març 2016
Els nens i nenes de Valérie Decordes estan treballant de valent per a preparar la seva obra de teatre “El monstre de colors”. (+)
Teatre - 9 de març 2016
Els nens de Valérie Decordes hem començat a fer de fusters. (+)
Hem fet - 4 de març 2016
Aquest dimarts 1 de març L'Ada, del centre de recursos, ha vingut a explicar-nos un conte molt bonic sobre les estacions de l'Any als nens i nenes d'Anna Rubiés. (+)
Hem fet - 4 de març 2016
A Educació Física ballem i preparem la coreografia de Carnestoltes! (+)
Educació Física - 24 de febrer 2016
El coneixement del propi requereix d’una experimentació sensorial i motriu continuada, per això des de l’àrea d’educació física es plantegen jocs i activitats que ajudi als alumnes a continuar desenvolupant el seu esquema corporal. (+)
Educació Física - 24 de febrer 2016
Hi ha més entrades