Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Amb l’arribada de la tardor els nens i nenes de Margarida Muset hem observat una fruita molt característica d’aquesta època de l’any: les magranes. (+)
Hem observat - 26 d'octubre 2016
“Aquesta joguina la tinc jo!”, “Jo també vull parlar!”, “Jo anava primera!”, “No et colis!”... (+)
Hem fet - 26 d'octubre 2016
Com ja els vam fer saber el passat mes de setembre els mestres de l'escola vam participar en la primera Trobada d'intercanvi d'experiències pedagògiques decrolianes. (+)
Sortim - 25 d'octubre 2016
Els nens i nenes de Valérie Decordes i Lola Anglada hem anat a la biblioteca Joan Maragall a buscar contes de la tardor. (+)
Sortim - 17 d'octubre 2016
Els nens i les nenes de Lola Anglada hem estat observant la nostra nova classe i ens ha agradat molt! (+)
Hem fet - 17 d'octubre 2016
El dia 5 d'octubre els nens i nenes de Pau Vila i Ferrière, vam fer la verema al poble de Sant Martí Sarroca. (+)
Sortim - 17 d'octubre 2016
El dia 4 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 14 d'octubre 2016
Aquest hivern... cap infant sense roba d’abric!
Per tothom és ben coneguda la difícil situació que es viu actualment en els camps de refugiats a Grècia, on diàriament arriben centenars de persones, moltes d'elles nens i nenes. Moltes ONG, associacions i grups de persones que han viscut de primera mà aquesta realitat treballen diàriament en projectes solidaris per tractar de donar resposta a algunes de les necessitats bàsiques. (+)
Hem fet - 14 d'octubre 2016
Els nens i nenes de S.Millet volien saber què passa amb l’aliment quan mengem i per què els excrements no són com el menjar que ens posem a la boca. Davant d’aquesta inquietud hem construït una espècie d’aparell digestiu per observar el camí que fa el menjar des de que entra per la boca fins que surt per l’anus. (+)
Hem fet - 10 d'octubre 2016
El passat 13 de setembre es van complir 100 anys del naixement de l’escriptor Roald Dahl. No saps qui és??? Doncs para molta atenció a aquest article perquè segur que t’interessarà. (+)
Biblioteca - 7 d'octubre 2016
Hi ha més entrades