Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Us volem ensenyar algunes de les coses que fem els nens d’Anna Rubiés a les tardes. (+)
Hem fet - 10 de febrer 2016
A la classe Mn. Bosch tenim un nou càrrec: el càrrec de WEB. S’encarrega d’actualitzar la web de l’escola per mantenir informat a tothom de les novetats i preparar i enviar els clips informatius. (+)
Hem fet - 8 de febrer 2016
Hem observat una de les quatre gallines que tenim al Lledoner. L'hem portat a la classe i així hem pogut veure-la de ben a prop. (+)
Hem observat - 3 de febrer 2016
Aquest mes de Gener, a les classes de Margarida Muset i d’Anna Rubiés hem observat un altre instrument de corda: la guitarra. (+)
Música - 3 de febrer 2016
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem tingut una visita molt divertida a la classe! Ens ha vingut a veure la Conxita, una de les nostres gallines! (+)
Hem observat - 27 de gener 2016
Els nens i nenes de Lola Anglada estem observant el cos humà i ens hem mesurat amb una cinta mètrica que ha sortit en una sorpresa. (+)
Hem fet - 27 de gener 2016
El dia 26 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 27 de gener 2016
El passat 19 de gener els alumnes de Sant Francesc (tercer de Primària) van realitzar un taller de meteorologia realitzat per l’Albert, un meteoròleg que treballa a l’Observatori de Pujalt. (+)
Hem fet - 25 de gener 2016
El Roger ens va portar una sorpresa amb diferents estris per fer dibuixos: llapis, gomes d'esborrar, temperes i aquarel·les. (+)
Hem fet - 20 de gener 2016
Un matí, en arribar a l’Escola, vam treure totes les teles que tenim i vam estar jugant a fer-nos disfresses i a construir cabanes penjades del sostre. (+)
Hem fet - 20 de gener 2016
Hi ha més entrades