Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Aquest estiu, alguns alumnes de la classe de L'Ermitage han llegit un llibre en castellà i després han realitzat un Kamishibai. Voleu saber què és? Doncs en aquest article t'ho expliquem. (+)
Castellà - 18 d'octubre
El passat dimecres 11 d'octubre tots els alumnes de primària van assistir al discurs dels nens candidats a ser capitans. (+)
Hem fet - 16 d'octubre
Participem al segon Fòrum d'inrtercanvi d'experiències pedagògiques decrolynianes de Brussel·les. (+)
Laboratori-Innovació - 11 d'octubre
A p5 hem fet una sorpresa que ens ha donat molt de sí. Primer de tot ens va costar molt descobrir de què es tractava. (+)
Hem observat - 11 d'octubre
Els nens i nenes de Margarida Muset han obert la primera sorpresa! (+)
Hem fet - 11 d'octubre
El dia 5 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 5 d'octubre
Aquesta és una de les preguntes que més ens fan a les bibliotecàries: Tens un llibre de por? O de misteri? O de riure? (+)
Biblioteca - 9 de juny
Aquest curs, els alumnes de la classe de Mn Bosch han volgut participar a l'activitat de la Biblioteca “El repte de lectura”. Aquest repte consisteix en llegir-se llibres al llarg de tot el curs que compleixin unes condicions determinades. Cada alumne disposa d'un llistat amb les diferents categories on poden anotar-hi els llibres llegits. A més a més, a la biblioteca hi hem enganxat un cartell, perquè tots i totes les puguin tenir present. (+)
Biblioteca - 9 de juny
Dilluns 15 de maig la Laia de la classe Mn. Bosch va participar a la semifinal del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana. (+)
Biblioteca - 9 de juny
El dijous dia 25 de maig van venir una noia i un noi que treballen en un centre de l’Ajuntament per explicar-nos que és molt important aprofitar les energies renovables perquè no s’acaben i no contaminen el nostre planeta. (+)
Hem fet - 2 de juny
Hi ha més entrades