Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

L’hort escolar sempre ha estat un punt fort en la identitat de l’escola Decroly, juntament amb els animals i els càrrecs socials que se’n deriven. Fa anys, a més, que l’escola forma part de la xarxa d’Escoles + Sostenibles de Barcelona, amb qui duem a terme projectes relacionats amb la sostenibilitat. El curs vinent farem un pas més, passant de fer projectes anuals a fer-ne un de triennal, molt més ambiciós. Encara podem fer molta feina! (+)
L'hort i els animals - 21 de maig
Què vol dir fer sorpreses? Les sorpreses són aquells elements i objectes de la vida quotidiana que els nens volen portar a la classe i que desperten l’interès del grup de forma natural. (+)
Hem fet - 10 de maig
El trasllat de l’Escola Decroly ja és una realitat, i des d’aquest mes de març ens podeu trobar al número 1 del carrer Vendrell. (+)
Premsa - 21 de març
Balls i danses, rua i rauxa; passegem al rei Carnestoltes pels carrers del barri acompanyats per l’escola Guimbarda (+)
Celebracions - 6 de març
Els nens i nenes de Margarida Muset estem observant que alguns arbres del nostre pati han perdut les fulles, però..., i el taronger? (+)
Hem observat - 7 de febrer
Els fem arribar els enllaços referents a dues notícies que van sortir als diaris Ara i La Vanguardia (+)
Premsa - 9 de gener
Els fem arribar l'emissió del programa de Betevé on han sortit els i les alumnes de la nostra escola celebrant Santa Cecilia. (+)
Premsa - 9 de gener
Els adjuntem l'àudio sobre el mètode Decroly: (+)
Premsa - 8 de gener
Hi ha més entrades