Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Durant algunes sessions d'Educació Física els i les alumnes de Millet han après sobre l'orientació i han participat en diverses curses d'orientació en diferents espais. (+)
Educació Física - 11 de maig 2016
A les classes de llengua castellana, els alumnes de la classe de L’Ermitage estem realitzant un booktràiler, que és un vídeo sobre un llibre que ens agrada, semblant als tràilers de pel·lícula. (+)
Castellà
El passat divendres 22 d’abril a l’escola vam celebrar unes Jornades Solidàries per tal de col·laborar amb la Fundació ACOES Hondures. (+)
Celebracions - 4 de maig 2016
Els nens d’Anna Rubiés redescobrim les possibilitats del nostre sorral amb els utensilis de cuina, tot convertint-nos en cuiners!! (+)
El projecte del curs - 4 de maig 2016
Com cada dilluns hem agafat el cistell de les sorpreses per fer-ne una. En Marcel ha estat l’encarregat de comptar quantes sorpreses hi havia dins del cistell. (+)
Hem fet - 27 d'abril 2016
La setmana passada la senyoreta Núria ens va donar una notícia bomba: els hàmsters que tenim són parella i han tingut quatre cries!!! (+)
L'hort i els animals - 27 d'abril 2016
El que més ens agrada de les sorpreses és que de qualsevol element que ens portin a la classe podem fer activitats molt diferents. (+)
Hem fet - 27 d'abril 2016
Els alumnes de Margarida Muset hem anat a un concert a l’Auditori : “El Planeta Clarinet” (+)
Música - 27 d'abril 2016
A la classe de Mn. Bosch, a l’hora d’ortografia vam elaborar un rap per treballar les rimes. (+)
Hem fet - 25 d'abril 2016
El dia 19 d'abril s'ha celebrat la vuitena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 20 d'abril 2016
Hi ha més entrades