Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Avui, els alumnes de ValÚrie Decordes hem anat a la biblioteca a mirar llibres sobre el reciclatge. Ens han arribat unes maletes des del centre de recursos plenes de contes i idees per construir joguines i reutilitzar els materials. (+)
El projecte del curs - 10 de febrer 2015
Van comenšar visitant el Cim de les └ligues on van aprendre i conŔixer de mÚs a prop les aus rapinyaires. (+)
Hem observat - 6 de febrer 2015
Aquest any l'equip de mestres de jardÝ d'infants hem iniciat un nou projecte amb l'ajuda i colĚlaboraciˇ del programa de ôBarcelona sostenibilitatö. (+)
El projecte del curs - 4 de febrer 2015
Recordeu que des del vincle de la web podeu accedir a l'espai Symbaloo on es recullen una sŔrie d'enllašos web relacionats amb els esports i activitats que anem tractant a les sessions d'educaciˇ fÝsica. Actualment cicle superior ja estÓ actualitzat i estem treballant per continuar construint la resta de cicles. (+)
Educaciˇ FÝsica - 4 de febrer 2015
Com sabeu, aquest curs continuem actualitzant la Biblioteca, amb llibres i projectes nous, com les Maletes pedag˛giques; alhora que mantenim d'anteriors com el Carnet o el proper Certamen de lectura en veu alta. (+)
Biblioteca - 2 de febrer 2015
Els nens i les nenes de la classe de Lola Anglada hem observat els cargols que ens ha portat la Lia i els hem comparat amb els llimacs que la Juno ha trobat al pati de lĺescola. (+)
Hem fet - 27 de gener 2015
Avui hem arribat a la classe i ens hem trobat enganxat al terra un mural blanc de paper vegetal. (+)
Hem fet - 27 de gener 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arr˛s. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica per˛ entre tots ho hem aconseguit. (+)
Hem fet - 26 de gener 2015
El dia 20 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 20 de gener 2015
Els alumnes de la classe MossŔn Bosch han constru´t una escultura de la seva pr˛pia mÓ, ja que estan estudiant el sentit del tacte. (+)
Hem fet - 14 de gener 2015
Hi ha mÚs entrades