Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els i les alumnes de la classe de Ferrière, a la classe de teatre, hem estat jugant a crear binomis fantàstics, prenent com a exemple les històries esbojarrades de l’escriptor i mestre italià Gianni Rodari (1920-1980). (+)
Teatre - 14 d'octubre 2015
Els nens de l’Ermitage hem fet una observació de diferents tipus d’ossos de vedella: la columna vertebral, la pelvis, la tíbia, l’omòplat i uns ossets petits cilíndrics a on hi havia el moll de l’os. (+)
Hem observat - 14 d'octubre 2015
L’última setmana de setembre els nens i les nenes de Jardí hem fet una festa al pati de l’escola per donar la benvinguda al nou curs i començar amb energia. (+)
Celebracions - 7 d'octubre 2015
El dia 6 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. (+)
Assemblees - 6 d'octubre 2015
(+)
Fotos - 5 d'octubre 2015
Representació teatral a càrrec de tots els alumnes de l'escola. Aquest curs hem representat les vacances del rellotge. (+)
Celebracions - 30 de setembre 2015
A la classe de Valérie Decordes, hem acomiadat l'estiu amb una sorpresa d'animals de mar. (+)
Hem fet - 30 de setembre 2015
Després d'un curs dedicat en gran part a l'escultura, ara aprofundirem més en les tècniques gràfiques i pictòriques, incloent-hi la fotografia, el collage i l'art digital per a crear i composar imatges.
Ens inspirarem en les obres i les maneres de treballar de DAVID HOCKNEY, l'artista del curs 2015-16, el primer curs en que farem les classes de plàstica en anglès a partir del cicle mitjà. (+)
Plàstica - 17 de setembre 2015
A Lola Anglada estem treballant la dotzena i hem anat al galliner de l’escola a buscar ous i hem omplert dues oueres de 6 ous. (+)
Hem fet - 15 de juny 2015
Tots els nens i nenes de Lola Anglada han posat la mà a dins de la capsa de les sorpreses i després de tocar i remenar hi ha hagut divisió d'opinions: uns deien que hi havia pals de fusta i els altres espaguetis. (+)
Hem observat - 12 de juny 2015
Hi ha més entrades