Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

La darrera vegada que vam anar a la Biblioteca Joan Maragall, acompanyats de la nostra parella lectora, els nens i nenes de Ferrière van voler agafar de préstec el llibre titulat: “El punto”, de Peter H. Reynolds. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
Aquest curs, l’escola, amb la classe de l’Ermitage ha participat en l’activitat del Flic Flac Circ, un espectacle en format teatral d’equilibris i acrobàcies. Aquesta activitat consisteix en posar en escena una representació artística entre diferents escoles. (+)
Educació Física - 27 de maig 2015
Les estones de joc lliure al pati també són molt importants per nosaltres ja que inventem, compartim, aprenem i ens relacionem amb els companys de la classe i també amb els nens i nenes d’altres classes. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
A la classe de Margarida Muset hem fet una observació molt divertida, hem observat llimones! (+)
Hem observat - 21 de maig 2015
El dia 28 d'abril s'ha celebrat la novena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 28 d'abril 2015
Amb motiu de la setmana de Sant Jordi, avui hem tingut la col·laboració de l’Artur (pare de la Martina i la Gala Rius), de l’Ingrid i de l’Elena (mare i àvia del Teo i l’Otto Serra). (+)
Celebracions - 27 d'abril 2015
El passat dimecres 8 d’Abril els alumnes de la classe Anna Rubiés vam baixar a l'escola dels grans amb la senyoreta Caritat per observar el piano de la classe Millet. (+)
Música - 27 d'abril 2015
El passat 12 de març, l'escultor pessebrista Carlos Delgado ens ha visitat a l'escola i ha fet un taller de figures de fang amb tots els alumnes des de Valérie Decordes fins a Mossèn Bosch. (+)
Plàstica - 15 d'abril 2015
Aquesta setmana la senyoreta Núria va podar les plantes aromàtiques de l’hort: la sàlvia, l’espígol o lavanda i el romaní. (+)
Hem fet - 14 d'abril 2015
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem observat una de les conilletes que tenim a Jardí. (+)
Hem observat - 14 d'abril 2015
Hi ha més entrades