Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Les classes de Pau Vila i Ferriére vam anar d’excursió a Guardiola de Font-Rubí i a Sant Martí Sarroca per observar com és el procés per aconseguir l’oli, des que es cullen les olives. (+)
Sortim - 24 de febrer 2014
La classe de Ferrière ha participat en una de les sortides que organitza el Comerç i les Escoles. (+)
Sortim - 24 de febrer 2014
Un grup d’alumnes de la classe de Salvador Millet ens ha explicat com és un dia d’una família des de que s’aixequen al matí fins que se’n van a dormir. (+)
Teatre - 18 de febrer 2014
Un grup d’alumnes de la classe de Salvador Millet han creat màscares de guix de personatges famosos. (+)
Teatre - 18 de febrer 2014

fonix
Des de l’escola engresquem als alumnes a participar en activitats relacionades amb l’aprenentatge de l’anglès. L’any passat, els alumnes de la nostra escola ja varen anar al “The Fonix”, concurs d’anglès interescolar de Catalunya, i aquest any hi tornem a participar. (+)
Anglès i Informàtica - 17 de febrer 2014
Els nens i les nenes de la classe de Margarida Muset han fet la primera sortida d’aquest any i estaven molt contents! Hem anat a la plaça Calvó per jugar a un joc molt divertit que els hi hem explicat les senyoretes. (+)
El projecte del curs - 17 de febrer 2014
La classe de l’Ermitage ha ballat diferents estils musicals per tal de conèixer-los, d’identificar-los i diferenciar-los amb d’altres estils. Han sentit rumba catalana, sardana, vals, hip-hop, conga i rock and roll. (+)
Teatre - 17 de febrer 2014

Foto Assemblea
El dia 11 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 11 de febrer 2014
A l’escola Decroly entenem que cada nen i nena és diferent i, de la mateixa manera que el nostre procés d’ensenyament - aprenentatge parteix dels seus interessos, també volem tenir present la seva realitat i les seves necessitats, ja siguin educatives o personals. (+)
Dep. Psicopedagògic - 5 de febrer 2014
Hi ha més entrades