Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El Joan ens ha portat un niu d’ocell i com que tenim moltes fulloles de fusta a la classe per fer fusteria, hem pensat que podríem construir nius pels ocells que venen a les branques dels arbres del nostre pati quan arriba la primavera. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
A la classe Valérie Decordes teníem espigues de les roses de Sant Jordi i les vam estar observant. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
L'altre dia va venir el pare de la Jimena per fer una sorpresa a tots els nens de Lola Anglada i Valérie Decordes. Primer vam tocar el paquet i feia olor a mel. (+)
Hem observat - 27 de maig 2015
A la classe Lola Anglada hem fet sorpreses i ens ha sortit 1 kg d'arròs. Hem comparat el seu pes amb diferents objectes de la classe i hem equilibrat les balances. Ens ha costat una mica però entre tots ho hem aconseguit! (+)
Hem observat - 27 de maig 2015
El dia 27 de maig s'ha celebrat la desena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 27 de maig 2015
La darrera vegada que vam anar a la Biblioteca Joan Maragall, acompanyats de la nostra parella lectora, els nens i nenes de Ferrière van voler agafar de préstec el llibre titulat: “El punto”, de Peter H. Reynolds. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
Aquest curs, l’escola, amb la classe de l’Ermitage ha participat en l’activitat del Flic Flac Circ, un espectacle en format teatral d’equilibris i acrobàcies. Aquesta activitat consisteix en posar en escena una representació artística entre diferents escoles. (+)
Educació Física - 27 de maig 2015
Les estones de joc lliure al pati també són molt importants per nosaltres ja que inventem, compartim, aprenem i ens relacionem amb els companys de la classe i també amb els nens i nenes d’altres classes. (+)
Hem fet - 27 de maig 2015
A la classe de Margarida Muset hem fet una observació molt divertida, hem observat llimones! (+)
Hem observat - 21 de maig 2015
El dia 28 d'abril s'ha celebrat la novena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 28 d'abril 2015
Hi ha més entrades