Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Ara que ja s’està acabant el curs, els nens i nenes de Pau Vila hem tornat a fer una visita per observar les novetats que hi havia. Amb l’arribada de la primavera està tot molt verd!! (+)
L'hort i els animals - 26 de maig
A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”. (+)
Castellà - 26 de maig
El dia 24 de maig s'ha celebrat la novena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 25 de maig
Un bon dia l’Andreu va aparèixer a l’escola amb unes planxes d’espuma. (+)
Hem observat - 17 de maig
Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
Castellà - 15 de maig
El passat dia 24 de març de 2017 els alumnes de les classes de l’Ermitage i Mn. Bosch van anar a veure l’obra de teatre en Anglès “Frankenstein”. (+)
Anglès i Informàtica - 15 de maig
Moltes felicitats, moltes felicitats, et desitgem tots, moltes felicitats! Els Isards i els Falcons i també els Dofins, tots els nens de l’escola, moltes felicitats!
A la Biblioteca de la nostra escola estem de celebració! Aquest 2017 es celebren diferents efemèrides relacionades amb la literatura infantil i juvenil, i nosaltres ens hi hem afegit. (+)
Biblioteca - 9 de maig
Durant aquest segon trimestre, a les estones de Biblioteca, els alumnes del cicle mitjà i superior hem participat en un taller de lectura en veu alta on hem realitzat diferents activitats relacionades amb la postura corporal, el to de veu, el volum, el ritme... (+)
Biblioteca - 9 de maig

Sant Jordi
Com sóc? Com ets? Com som? Per aquest Sant Jordi, els alumnes des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch han experimentat l'art de regalar paraules. (+)
Celebracions - 3 de maig

Festa solidària 5
Durant el passat mes d’abril vam celebrar a l’escola les nostres tradicionals jornades solidàries. (+)
Celebracions - 3 de maig
Hi ha més entrades