Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Just before the Easter holidays, the boys and girls in Ferrière prepared an Easter egg hunt for Pau Vila. (+)
Anglès - 4 d'abril
Aquesta és la pregunta que es plantegen tots els divendres els nens i les nenes de Sant Francesc. Agafen la seva llibreta, observen el cercle i trien un contingut per treballar. (+)
Castellà - 4 d'abril
Els i les alumnes de la classe Mn. Bosch hem treballat l'electricitat, les seves parts i el seu funcionament. Ho hem pogut experimentar nosaltres mateixos. (+)
Hem fet - 3 d'abril
As you may already know, 4th grade is not Millet in the English class, it’s Peppito Risotto, a world famous Italian restaurant! (+)
Noves Tecnologies - 31 de març
Aprendre creant, reflexionant, compartint, jugant, implicant-se, enriquint-se amb els altres i dels altres és l’objectiu dels espais d’intercanvi pedagògic que fem els membres del claustre. Espais de reflexió sobre la nostra pràctica educativa. (+)
Laboratori-Innovació - 22 de març
The Sant Francesc students have created a stop-motion video of a Matisse painting! (+)
Noves Tecnologies - 21 de març
A la classe de Valérie seguim treballant i coneixent el pintor del curs, Henri Martisse (+)
El projecte del curs - 21 de març
A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs. (+)
Castellà - 7 de març
Una de les observacions més habituals a la classe de Margarida Muset és la del canvi de les estacions i la climatologia. (+)
Música - 7 de març
Els alumnes de la classe de Millet van elaborar una maqueta sobre un llibre que es van llegir. Cadascú va triar el llibre que volia llegir segons els seus propis interessos, i en va fer una representació dins d’una capsa de sabates d’una de les escenes del llibre amb els materials que va voler. (+)
Castellà - 28 de febrer
Hi ha més entrades