Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els alumnes de Sant Francesc vam sortir al pati i a la terrassa de l’escola a observar el vent. Així mateix, també vam fer diferents experiments sobre la força de l’aire. (+)
Hem fet - 22 de gener
Els alumnes de la classe de Sant Francesc han realitzat un taller de creació de còmics a les classes de Llengua Castellana. (+)
Castellà - 22 de gener
Els nens i les nenes de la classe de Ferrière vam descobrir algunes formes geomètriques. A partir d’aquest treball, a les classes de Llengua Castellana vam conèixer uns còmics titulats “Los señores formas” (+)
Castellà - 22 de gener
Tornant de les vacances de Nadal trobem una sorpresa a la classe. Sembla que és un balança, però ja hem vist i hem experimentat amb aquest instrument de mesura en d’altres ocasions i el trobem força diferent. Per què hi ha els números del 1 al 10? (+)
Hem fet - 21 de gener
L’altre dia va venir a l’escola l’Albert, un meteoròleg de l’Observatori Pujalt on investiguen i observen el temps amb l’ajuda de la tecnologia. (+)
Hem fet - 21 de gener
Voleu saber més sobre la pedagogia i el Mètode Decroly? Teniu curiositat per saber el que fem i per què ho fem? (+)
Premsa - 17 de gener
Observem una sèpia llarga com tres pams i mig. (+)
Hem observat - 17 de gener
Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard, però com ha estat la tercera assemblea consecutiva que guanyaven, han passat el comandament al segon equip, que han estat els dofins. (+)
Assemblees - 10 de gener
El dia 22 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 10 de gener
Hi ha més entrades