Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Amb motiu de la setmana de Sant Jordi, avui hem tingut la col·laboració de l’Artur (pare de la Martina i la Gala Rius), de l’Ingrid i de l’Elena (mare i àvia del Teo i l’Otto Serra). (+)
Celebracions - 27 d'abril 2015
El passat dimecres 8 d’Abril els alumnes de la classe Anna Rubiés vam baixar a l'escola dels grans amb la senyoreta Caritat per observar el piano de la classe Millet. (+)
Música - 27 d'abril 2015
El passat 12 de març, l'escultor pessebrista Carlos Delgado ens ha visitat a l'escola i ha fet un taller de figures de fang amb tots els alumnes des de Valérie Decordes fins a Mossèn Bosch. (+)
Plàstica - 15 d'abril 2015
Aquesta setmana la senyoreta Núria va podar les plantes aromàtiques de l’hort: la sàlvia, l’espígol o lavanda i el romaní. (+)
Hem fet - 14 d'abril 2015
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem observat una de les conilletes que tenim a Jardí. (+)
Hem observat - 14 d'abril 2015
El passat dimarts 24 de març el pare del Luka Nicolier, l'Yves, va venir a la classe de Valérie Decordes a fer-nos una orxata de xufla casolana boníssima! (+)
Hem fet - 14 d'abril 2015
El dia 25 de març s'ha celebrat la vuitena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 27 de març 2015
Com ja sabeu aquest any, el projecte de l'escola és el reciclatge. Els nens i nenes de Margarida Muset hem après moltes coses sobre aquest tema. (+)
El projecte del curs - 23 de març 2015
El passat 7 de març els alumnes de 3r de Primària vam participar a la jornada de la Junior First Lego League al CosmoCaixa. (+)
Hem fet - 23 de març 2015
Aquest any, amb material de reciclatge que anem portant, hem construït una senyora Quaresma. (+)
El projecte del curs - 23 de març 2015
Hi ha més entrades