Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els alumnes de l’Ermitage s’han mostrat originals i creatius i aquest curs no han preparat una representació per a la resta dels alumnes de l’escola, sinó que s’han servit de les noves tecnologies i han gravat un vídeo. (+)
Teatre - 15 d'octubre 2014
El dia 7 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. (+)
Assemblees - 7 d'octubre 2014
El dimarts dia 7 d’octubre, els alumnes de la classe Mossèn Bosch que ho han desitjat, han presentat la seva candidatura a capitans dels seus respectius equips. (+)
Assemblees - 7 d'octubre 2014

pollet1
En una caixa de sabates molt petita plena de foradets els nens no triguen en descobrir que allà dins s’amaga un animaló. (+)
Hem observat - 3 de juliol 2014
A l’escola estem treballant l'obra de l'artista Paul Klee. (+)
Hem fet - 3 de juliol 2014
A la classe de Valérie en algunes sessions d’Educació Física s’organitzen diversos racons on els nens i nenes experimenten diferents situacions motrius amb el material d’educació física. (+)
Educació Física - 3 de juliol 2014
Els nens i nenes de Lola Anglada durant aquest curs ens iniciem en la lectoescriptura. Des de l’àrea de l’educació física també la treballem. (+)
Educació Física - 3 de juliol 2014
Al final del primer trimestre, després d’haver treballat l’expressió corporal, la improvisació, la veu i l’expressió de sentiments, els nens i nenes de la classe de Sant Francesc van elaborar un joc Decroly de teatre perquè hi puguin jugar tots els alumnes de l’escola. (+)
El projecte del curs - 3 de juliol 2014
L’altre dia a la classe de Margarida Muset fent una de les sorpreses, va sortir una capsa plena de xeringues. (+)
Hem fet - 3 de juliol 2014

Foto Assemblea
El dia 27 de maig s'ha celebrat la desena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 27 de maig 2014
Hi ha més entrades