Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A l'escola conviuen amb nosaltres tres noies que provenen del País Basc i que han vingut durant un temps a fer pràctiques a la nostra escola. (+)
Educació Física - 23 de març 2015
Ens ha sortit una tros d'escorça molt gran a les sorpreses; hem treballat el fet que hi ha objectes que suren i d'altres que no suren. (+)
Hem fet - 23 de març 2015
Com que els conills es varen escapar, quan vam tornar de vacances de Nadal, van entrar a l'hort i van menjar-se tots els enciams i les escaroles que havíem plantat…Vaja àpat!!! Per sort ja tornen a estar a la seva caseta. Hem hagut de començar de nou. (+)
L'hort i els animals - 20 de març 2015
El dia 3 de març s'ha celebrat la setena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 3 de març 2015
El dia 10 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. (+)
Assemblees - 10 de febrer 2015
Avui, els alumnes de Valérie Decordes hem anat a la biblioteca a mirar llibres sobre el reciclatge. Ens han arribat unes maletes des del centre de recursos plenes de contes i idees per construir joguines i reutilitzar els materials. (+)
El projecte del curs - 10 de febrer 2015
Van començar visitant el Cim de les Àligues on van aprendre i conèixer de més a prop les aus rapinyaires. (+)
Hem observat - 6 de febrer 2015
Aquest any l'equip de mestres de jardí d'infants hem iniciat un nou projecte amb l'ajuda i col·laboració del programa de “Barcelona sostenibilitat”. (+)
El projecte del curs - 4 de febrer 2015
Recordeu que des del vincle de la web podeu accedir a l'espai Symbaloo on es recullen una sèrie d'enllaços web relacionats amb els esports i activitats que anem tractant a les sessions d'educació física. Actualment cicle superior ja està actualitzat i estem treballant per continuar construint la resta de cicles. (+)
Educació Física - 4 de febrer 2015
Com sabeu, aquest curs continuem actualitzant la Biblioteca, amb llibres i projectes nous, com les Maletes pedagògiques; alhora que mantenim d'anteriors com el Carnet o el proper Certamen de lectura en veu alta. (+)
Biblioteca - 2 de febrer 2015
Hi ha més entrades