Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

En el cicle superior, abans de finalitzar les classes d’educació física, es presenta a l’alumnat una dinàmica de grup en forma de joc o activitat lúdica que estimula la creativitat, la comunicació entre els membres del grup i l’aflorament d’emocions. (+)
Educació Física - 27 d'octubre 2014
El dimarts 21 d’octubre, els capitans de l’Escola van assistir a l’acte de signatura del compromís del programa “Barcelona Escoles + Sostenibles”, al qual ens incorporem aquest curs. L’esdeveniment es va celebrar al Saló de Cent, a l’Ajuntament de Barcelona. (+)
El projecte del curs - 27 d'octubre 2014
Quan canvien les estacions ens agrada observar els arbres del jardí. Ens estem adonant de que el Caqui comença a perdre les seves fulles i cada divendres recollim una fulla del Caqui i la pengem a la classe. (+)
Hem observat - 20 d'octubre 2014

Els tres equips de l'escola
Alguns nens i nenes de la classe de Valérie Decordes hem d’acabar de decidir quin equip ens agradaria ser. (+)
Hem fet - 20 d'octubre 2014
Aquest mes d'octubre els nens i nenes del Lledoner ens hem reunit al jardí de l’escola per celebrar el nou curs i donar la benvinguda a la tardor. (+)
Celebracions - 15 d'octubre 2014
Aquest curs coneixerem les obres d'alguns escultors catalans del segle XX, que ens inspiraran per un recorregut variat i ple d'exemples de com podem crear formes i transformar els espais que ens envolten. (+)
Plàstica - 15 d'octubre 2014
Els alumnes de l’Ermitage s’han mostrat originals i creatius i aquest curs no han preparat una representació per a la resta dels alumnes de l’escola, sinó que s’han servit de les noves tecnologies i han gravat un vídeo. (+)
Teatre - 15 d'octubre 2014
El dia 7 d'octubre s'ha celebrat la primera assemblea del curs. (+)
Assemblees - 7 d'octubre 2014
El dimarts dia 7 d’octubre, els alumnes de la classe Mossèn Bosch que ho han desitjat, han presentat la seva candidatura a capitans dels seus respectius equips. (+)
Assemblees - 7 d'octubre 2014

pollet1
En una caixa de sabates molt petita plena de foradets els nens no triguen en descobrir que allà dins s’amaga un animaló. (+)
Hem observat - 3 de juliol 2014
Hi ha més entrades