Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A la classe Valérie Decordes ens van portar una sorpresa on hi havia material per reciclar. (+)
Hem observat - 12 de novembre 2014
Per celebrar la castanyada, els nens i nenes de Jardí d’infants hem estat cantant moltes cançons, hem ballat i hem fet uns treballs molt bonics. (+)
Celebracions - 7 de novembre 2014

sorpreses1
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem après a jugar al joc de les Sorpreses ja que se’ns havia oblidat una mica amb les vacances d’estiu i els nens i nenes nous no en sabien jugar. (+)
Hem observat - 5 de novembre 2014
El dia 14 d’octubre els nens i nenes de Pau Vila i Ferrière vam anar d’excursió per treballar la verema. (+)
Sortim - 5 de novembre 2014
El dilluns dia 27 d’octubre els nens i nenes de Pau Vila, amb l’ajut de les mestres Anna i Núria vam muntar un compostador que l’Escola va sol•licitar a AGENDA 21. (+)
L'hort i els animals - 5 de novembre 2014
Els nens i nenes d’Anna Rubiés hem estat portant de casa diferents envasos buits: ampolles d’aigua, pots de iogurt, pots de vidre, tetra briks de llet, envasos de sabó... (+)
Hem fet - 4 de novembre 2014
Aquests dies, com cada any, les classes de Pau Vila, Ferrière i Sant Francesc han fet panellets per a la resta de classes de l’escola. (+)
Hem fet - 30 d'octubre 2014
El dia 28 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. (+)
Assemblees - 28 d'octubre 2014
Aquest curs la nostra escola forma part del projecte Agenda21, com escola sostenible (www.sostenibilitatbcn.cat/). Dins d’aquest projecte, els alumnes de la classe de A. Ferrière van escollir treballar el paper per tal de poder reduir, reciclar i reutilitzar el seu ús. (+)
El projecte del curs - 28 d'octubre 2014
En el cicle superior, abans de finalitzar les classes d’educació física, es presenta a l’alumnat una dinàmica de grup en forma de joc o activitat lúdica que estimula la creativitat, la comunicació entre els membres del grup i l’aflorament d’emocions. (+)
Educació Física - 27 d'octubre 2014
Hi ha més entrades