Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els nens i nenes de Pau Vila hem confeccionat diferents disfresses. (+)
Hem fet - 3 de juliol 2013
Els alumnes de la classe Sant Francesc, pel treball de Pasqua, hem construït una palma. (+)
Hem fet - 23 de maig 2013

Sant Jordi Ferrière
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la classe de Ferrière (segon de primària) ha treballat el poema: “La rosa vermella”. (+)
El projecte del curs - 22 de maig 2013
Durant els últims anys, Barcelona i Espanya, estan patint una crisi econòmica que ha fet incrementar el nombre d’aturats, de persones que viuen al llindar de la pobresa, de desnonaments..., cada vegada són més les famílies que necessiten ajuda econòmica. Per això, creiem que és molt important la sensibilització i l’ajuda desinteressada de la resta de la població. (+)
Hem fet - 16 de maig 2013
Els alumnes de la classe Mn. Bosch, dins de l’àrea d’observació, han construït un joc elèctric en el qual havien de relacionar un estat d’Europa amb la seva bandera, ja que a associació han estudiat els països i les capitals d’Europa. (+)
Hem fet - 16 de maig 2013
A la Sorpresa d’aquesta setmana ens han sortit beines de mongeta!!! (+)
Hem fet - 15 de maig 2013
Aquest any el projecte de l’escola és l’expressió oral.
Per a treballar-ho a l’àrea de castellà, els nens i nenes de Mn. Bosch van trobar interessant realitzar diferents debats sobre diversos temes d’interès que motivaven als nens. (+)
Castellà - 9 de maig 2013
El passat dissabte 13 d’abril, es va celebrar la primera Jornada Solidària per recaptar diners per a la construcció d’un pou d’aigua potable a Burkina Faso. La festa va ser organitzada per l’Ampa i l’escola i va tenir lloc al pati de primària. (+)
Celebracions - 29 d'abril 2013
L’aula de llengua estrangera és un espai d’immersió, per tant, l’anglès és el mitjà de comunicació que es dóna, tant en les interaccions formals com a les informals. Tractem de crear un clima estimulant pels nens i així propiciar l’aprenentatge de la llengua.

(+)
Anglès - 15 d'abril 2013
Hi ha més entrades