Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


Dibuixant els continents
Els alumnes de la classe l'Ermitage, hem construït el planeta Terra amb diferents materials. (+)
Hem fet - 9 de gener 2014

Foto Assemblea
El dia 3 de desembre s'ha celebrat la quarta assemblea del curs. (+)
Assemblees - 5 de desembre 2013
La primera setmana del mes de novembre els alumnes de Ferrière (segon) van rebre la visita de la Maria Jover, estudiant de cinquè d’odontologia. Els va parlar de la importància de cuidar-se la boca i de les funcions de les dents i la dentadura. (+)
Hem fet - 5 de desembre 2013
El dimarts dia 5 de novembre els pares de la Greta i del Roc es van oferir a venir a l’escola per realitzar una activitat per als nens i nenes de la classe Pau Vila. (+)
Hem fet - 5 de desembre 2013
Els nens d’Anna Rubiés han après a fer seriacions per fer el treball de la Tardor. (+)
Hem fet - 5 de desembre 2013

Foto Assemblea
El dia 15 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. (+)
Assemblees - 18 de novembre 2013
El paracaigudes és un dels materials que fem servir a les sessions d’educació física per fer jocs cooperatius on tots i totes han d’esforçar-se per aconseguir reptes col•lectius. Per exemple, en aquest joc que veieu a la fotografia estan fent onades amb un paracaigudes per aconseguir que les pilotes de ping pong que estan rodant per sobre es fiquin pel forat central. (+)
Educació Física - 18 de novembre 2013
Tots els divendres a l’hora d’educació física els nens i nenes d’Anna Rubiés fan psicomotricitat. L’activitat s’organitza per racons on hi ha diferents materials: matalassos, blocs, robes, etc. (+)
Educació Física - 7 de novembre 2013
És temps de tardor i com sempre, durant el mes d’octubre, el jardiner de l’Escola va realitzar la neteja i preparació de la instal•lació de l’hort. Un cop ben net i la terra remoguda, amb un fil es van delimitar les quatre parades, que és el lloc on sembrem les llavors i plantem. (+)
L'hort i els animals - 7 de novembre 2013
Hi ha més entrades