Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El dimarts dia 5 de novembre els pares de la Greta i del Roc es van oferir a venir a l’escola per realitzar una activitat per als nens i nenes de la classe Pau Vila. (+)
Hem fet - 5 de desembre 2013
Els nens d’Anna Rubiés han après a fer seriacions per fer el treball de la Tardor. (+)
Hem fet - 5 de desembre 2013

Foto Assemblea
El dia 15 de novembre s'ha celebrat la tercera assemblea del curs. (+)
Assemblees - 18 de novembre 2013
El paracaigudes és un dels materials que fem servir a les sessions d’educació física per fer jocs cooperatius on tots i totes han d’esforçar-se per aconseguir reptes col•lectius. Per exemple, en aquest joc que veieu a la fotografia estan fent onades amb un paracaigudes per aconseguir que les pilotes de ping pong que estan rodant per sobre es fiquin pel forat central. (+)
Educació Física - 18 de novembre 2013
Tots els divendres a l’hora d’educació física els nens i nenes d’Anna Rubiés fan psicomotricitat. L’activitat s’organitza per racons on hi ha diferents materials: matalassos, blocs, robes, etc. (+)
Educació Física - 7 de novembre 2013
És temps de tardor i com sempre, durant el mes d’octubre, el jardiner de l’Escola va realitzar la neteja i preparació de la instal•lació de l’hort. Un cop ben net i la terra remoguda, amb un fil es van delimitar les quatre parades, que és el lloc on sembrem les llavors i plantem. (+)
L'hort i els animals - 7 de novembre 2013
El centre d’interès que tenim a la classe l'Ermitage (5è) és el treball. (+)
Hem observat - 30 d'octubre 2013
Hi ha més entrades