Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A la classe d’Anna Rubiés a través de jocs, cançons i molt moviment anem descobrint el nostre propi cos i el dels altres. (+)
Hem observat - 28 de febrer
El treball en equip esdevé una qüestió imprescindible a ser tractada des de qualsevol àmbit on es desenvolupi l’infant i durant el procés d’ensenyament-aprenentatge. (+)
Educació Física - 28 de febrer
Aquest mes de febrer vam celebrar la festa de Carnaval. Durant una setmana vam complir les ordres de sa majestat Carnestoltes:

“Sóc en Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes!*
El dimarts roba gran et posaràs.
El dimecres a l’escola vindràs i en pijama hi aniràs.
El dijous estaràs animat amb la cara o el cabell pintat.” (+)
Celebracions - 28 de febrer
El dia 27 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 27 de febrer
El dia 30 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 27 de febrer
L’aprenentatge globalitzat i significatiu, el respecte al ritme evolutiu dels infants, la importància de l’entorn i rol del mestre són les característiques bàsiques de les pedagogies actives. Verónica Antón ens va parlar de totes elles desde la perspectiva del desenvolupament emocional. (+)
Laboratori-Innovació - 22 de febrer
Tots coneixem la importància que té la lectura, perquè ens entreté, perquè ens ajuda a aprendre i a descobrir altres mons i realitats, perquè ens permet comprendre tot allò que està al nostre voltant, en definitiva, perquè ens empeny a ser lliures. (+)
Biblioteca - 21 de febrer
A l’Escola la música té un paper de gran importància. (+)
Música - 21 de febrer
A la classe de música de Margarida Muset i Anna Rubiés fem sonar estris i instruments diversos. (+)
Música - 21 de febrer
Hi ha més entrades