Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A la classe de Valérie seguim treballant i coneixent el pintor del curs, Henri Martisse (+)
El projecte del curs - 21 de març
A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs. (+)
Castellà - 7 de març
Una de les observacions més habituals a la classe de Margarida Muset és la del canvi de les estacions i la climatologia. (+)
Música - 7 de març
Els alumnes de la classe de Millet van elaborar una maqueta sobre un llibre que es van llegir. Cadascú va triar el llibre que volia llegir segons els seus propis interessos, i en va fer una representació dins d’una capsa de sabates d’una de les escenes del llibre amb els materials que va voler. (+)
Castellà - 28 de febrer
A la classe d’Anna Rubiés a través de jocs, cançons i molt moviment anem descobrint el nostre propi cos i el dels altres. (+)
Hem observat - 28 de febrer
El treball en equip esdevé una qüestió imprescindible a ser tractada des de qualsevol àmbit on es desenvolupi l’infant i durant el procés d’ensenyament-aprenentatge. (+)
Educació Física - 28 de febrer
Aquest mes de febrer vam celebrar la festa de Carnaval. Durant una setmana vam complir les ordres de sa majestat Carnestoltes:

“Sóc en Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes!*
El dimarts roba gran et posaràs.
El dimecres a l’escola vindràs i en pijama hi aniràs.
El dijous estaràs animat amb la cara o el cabell pintat.” (+)
Celebracions - 28 de febrer
El dia 27 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 27 de febrer
El dia 30 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 27 de febrer
L’aprenentatge globalitzat i significatiu, el respecte al ritme evolutiu dels infants, la importància de l’entorn i rol del mestre són les característiques bàsiques de les pedagogies actives. Verónica Antón ens va parlar de totes elles desde la perspectiva del desenvolupament emocional. (+)
Laboratori-Innovació - 22 de febrer
Hi ha més entrades