Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Cada dia ens vestim amb roba, ens eixuguem les mans amb la tovallola, ens tapem amb els llençols a l’hora d’anar a dormir... (+)
Hem observat - 26 d'abril
Amb l’arribada del dia de Sant Jordi els nens i nenes d’Infantil hem gaudit de diferents activitats. (+)
Celebracions - 26 d'abril
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
Hem fet - 19 d'abril
Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
Hem fet - 19 d'abril
Al Nunci hi podeu trobar articles sobre la vida de l’escola, continguts d’actualitat, històrics i d’entreteniment. L’elaboren sis nens de la classe de 6è, que volen fer de periodistes, i que van canviant cada trimestre, amb l’ajuda de dues mestres de l’escola. (+)
El Nunci - 19 d'abril
La Gabriela ens ha portat una sorpresa en la que hem trobat un maó, una rajola catalana, un maó perforat i una totxana. (+)
Hem fet - 29 de març
El passat divendres dia 3 de març vam sortir tots els nens i nenes de Jardí per celebrar la festa de Sant Medir, aquesta és una de les més arrelades a la vila de Gràcia. (+)
Sortim - 22 de març
A principis del mes de Febrer vam fer la sorpresa del Jan i van sortir bulbs que va portar d’Holanda. (+)
Hem fet - 22 de març
L’Alen ens ha portat una sorpresa embolicada amb paper de plata. Pesa moltíssim! Que serà...? (+)
Hem fet - 15 de març
La festa de Carnestoltes es sinònim de gresca i xerinola. És per això que dimecres de la setmana de Carnestoltes, els nens i nenes d’Anna Rubiés van posar en joc els seus dots artístics al ritme de la música i la pintura. (+)
Hem fet - 15 de març
Hi ha més entrades