Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

A la classe d’Anna Rubiés va sorgir la curiositat per la descoberta del color dels mitjons! (+)
Hem fet - 29 de novembre 2017
Perquè el mètode Decroly no contempla l’aprenetatge de la lectura i l’escriptura abans dels sis anys? (+)
Laboratori-Innovació - 25 de novembre 2017
Els nens i nenes de Margarida Muset inicien la setmana descobrint una sorpresa. (+)
Hem fet - 22 de novembre 2017
Aquest any a l'Aladern vam celebrar la Castanyada amb la participació de tots els alumnes, des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch, als diferents tallers organitzats. (+)
Celebracions - 16 de novembre 2017
El dia 6 de novembre les classes de Pau Vila i Ferrière vam anar a Sant Martí Sarroca i Guardiola de Font-Rubí per treballar el tema de l’oli. (+)
Sortim - 10 de novembre 2017
Fa uns dies que vam anar d’excursió al parc Joan Brossa. Allà vam poder gaudir d’una gran varietat de vegetació, amb molts arbres, arbusts i flors. (+)
Hem fet - 7 de novembre 2017
El dia 31 d'octubre s'ha celebrat la segona assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 6 de novembre 2017
Aquest any ens ha visitat la senyora Castanyera per compartir amb tots els nens i nenes de l’Escola una bona estona de riures, danses i cançons però sobretot per portar-nos les seves castanyes ben calentes, les millors del món! (+)
Celebracions - 3 de novembre 2017
A Pau Vila han treballat la xocolata. Tot va començar quan els nens i nenes van escollir fer el cartell per a la classe dels noms de cadascú, en forma de rajola de xocolata. Van començar a preguntar-se: quants tipus de xocolata hi ha?, totes són iguals?, d’on ve? què és el cacau?... En veure el seu interès se’ls va demanar que portessin llibres, informació, xocolata..., per poder treballar-ho a l’escola. (+)
Hem observat - 3 de novembre 2017
A les aules d’Infantil hem començat a treballar l’obra de Matisse per elaborar el cartell conjunt del quadre de l’entrada (+)
Hem fet - 3 de novembre 2017
Hi ha més entrades