Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


A l'estudi del Daniel Loewe
L’equip que ha fet la nova web de l’escola està format per pares i mares del Decroly, en coordinació amb la direcció de l’escola. La creativitat i el disseny gràfic ha estat treballada per la Merche (mare de la Bruna Segarra) i la Clarissa (mare de Rita i Lara Batievsky). El programador ha estat l’Enric Gatell (pare de la Clàudia Gatell). Les fotografies de la taula i les classes són del Daniel Loewe.

Tot va començar fa un any, a partir de la iniciativa de la direcció de l'escola. La intenció era fer una web que parlés del Decroly no només amb paraules, sinó també en el seu aspecte i concepte, com s’hi navega i com s’actualitza. (+)
Hem fet - 5 de març 2013

Passeu i veureu les nostres classes de Primària
L’Escola Decroly de Barcelona està situada al barri de Sant Gervasi. S’ubica en dues torres, una pels alumnes de Jardí d’Infants, des de P2 fins a P5, i l’altre pels alumnes de Primària, des de 1r fins a 6è. (+)
L'ESCOLA
Gràcies al programa “El comerç i les escoles” que promou l’Ajuntament de Barcelona els nens i les nenes de 5è, vam poder visitar una botiga al nostre barri anomenada “ Temps de Terra”. Va resultar ser un xic diferent de les que estem acostumats. (+)
Sortim - 28 de febrer 2013
El Tabalet és el conill de la classe de Lola Anglada, fa molt de temps que el tenim i ja sabem moltes coses d’ell, ja que el netegem i l’alimentem cada dia. Tot i així un cop a l’any li dediquem un matí d’observació directa, que consisteix en posar-lo al mig de la rotllana i observar-lo entre tots d’una manera més concreta. (+)
Hem observat - 28 de febrer 2013
L’ideari de l’Escola està basat en els principis de la pedagogia decrolyana, la catalanitat cultural i la confessionalitat catòlica. (+)
L'ESCOLA
L'Escola ofereix un servei de permanències per a totes les famílies que ho necessitin.
Des de les 8 del matí i fins a les 18h. de la tarda. (+)
Serveis
L'Escola disposa d'un servei d'autocar per a totes aquelles famílies que necessitin d'aquest servei. (+)
Serveis
Les activitats extraescolars són de caràcter voluntari per a tots aquells alumnes que ho desitgin.
(+)
Serveis
L’alimentació durant la infància juga un paper clau en el desenvolupament físic i mental del nen. És imprescindible doncs facilitar-los els nutrients adequats i en la quantitat suficient per tal d’ optimar el seu creixement. (+)
Serveis - 27 de febrer 2013
Els nens i les nenes d’Anna Rubiés hem observat un gos, el Paco. I per fer aquesta observació hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres a la Marta, la seva mestressa, la mare del Pol i la Júlia. (+)
Hem observat - 27 de febrer 2013
Hi ha més entrades