Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

L'Escola disposa d'un servei d'autocar per a totes aquelles famílies que necessitin d'aquest servei. (+)
Serveis
Les activitats extraescolars són de caràcter voluntari per a tots aquells alumnes que ho desitgin.
(+)
Serveis
L’alimentació durant la infància juga un paper clau en el desenvolupament físic i mental del nen. És imprescindible doncs facilitar-los els nutrients adequats i en la quantitat suficient per tal d’ optimar el seu creixement. (+)
Serveis - 27 de febrer 2013
Els nens i les nenes d’Anna Rubiés hem observat un gos, el Paco. I per fer aquesta observació hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres a la Marta, la seva mestressa, la mare del Pol i la Júlia. (+)
Hem observat - 27 de febrer 2013
La Gala aquest cop ens ha impressionat amb la seva sorpresa! Ens ha portat uns pulmons de xai que va comprar a la carnisseria. Només amb l’olor ja ens hem fet una idea de que seria alguna cosa molt singular. (+)
Hem observat - 27 de febrer 2013
El Teatre forma part del dia a dia de l’escola Decroly de Barcelona com una més de les diferents activitats pedagògiques. Considerat com un mitjà expressiu i que engloba tant arts plàstiques, visuals, tàctils, acústiques, musicals, etc. el teatre es fomenta des dels primers cursos de Jardí d’Infants (Margarida Musset, P2) fins als més grans de l’escola (Mn. Bosch, 6è). (+)
Teatre - 27 de febrer 2013
Com ja sabeu aquest curs el projecte de l’Escola és l’expressió oral, i per això els nens i nenes de Valérie Decordes i Lola Anglada hem anat al Mercadona i us volem explicar el per què. (+)
El projecte del curs - 27 de febrer 2013
Fa unes setmanes vam observar l’hort. Vam veure que l’hort té forma rectangular, perquè el Joan va comptar les passes que mesuraven els costats i té un costat més llarg que l’altre. (+)
L'hort i els animals - 27 de febrer 2013
Amb l’arribada de l’hivern els nens i nenes de Margarida Muset i Anna Rubiés hem sortit de l’escola per poder observar molt millor aquesta època de l’any. Hem anat al Parc de la Tamarita i ens ha rebut un titella que ens ha explicat que a l’hivern, quan fa fred, hi ha arbres que no tenen fulles (com el plataner, el magraner, el roure…). Després hem passejat pel Parc i hem jugat una estona. (+)
Sortim - 27 de febrer 2013
Com ja sabeu a 5è el nostre centre d’interès és el treball. Cada un de nosaltres ha de fer la seva primera conferència sobre aquest tema. (+)
Hem fet - 27 de febrer 2013
Hi ha més entrades