Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


Passeu i veureu les nostres classes de Primària
L’Escola Decroly de Barcelona està situada al barri de Sant Gervasi. S’ubica en dues torres, una pels alumnes de Jardí d’Infants, des de P2 fins a P5, i l’altre pels alumnes de Primària, des de 1r fins a 6è. (+)
L'ESCOLA
Gràcies al programa “El comerç i les escoles” que promou l’Ajuntament de Barcelona els nens i les nenes de 5è, vam poder visitar una botiga al nostre barri anomenada “ Temps de Terra”. Va resultar ser un xic diferent de les que estem acostumats. (+)
Sortim - 28 de febrer 2013
El Tabalet és el conill de la classe de Lola Anglada, fa molt de temps que el tenim i ja sabem moltes coses d’ell, ja que el netegem i l’alimentem cada dia. Tot i així un cop a l’any li dediquem un matí d’observació directa, que consisteix en posar-lo al mig de la rotllana i observar-lo entre tots d’una manera més concreta. (+)
Hem observat - 28 de febrer 2013
L’ideari de l’Escola està basat en els principis de la pedagogia decrolyana, la catalanitat cultural i la confessionalitat catòlica. (+)
L'ESCOLA
L'Escola ofereix un servei de permanències per a totes les famílies que ho necessitin.
Des de les 8 del matí i fins a les 18h. de la tarda. (+)
Serveis
L'Escola disposa d'un servei d'autocar per a totes aquelles famílies que necessitin d'aquest servei. (+)
Serveis
L’alimentació durant la infància juga un paper clau en el desenvolupament físic i mental del nen. És imprescindible doncs facilitar-los els nutrients adequats i en la quantitat suficient per tal d’ optimar el seu creixement. (+)
Serveis - 27 de febrer 2013
Els nens i les nenes d’Anna Rubiés hem observat un gos, el Paco. I per fer aquesta observació hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres a la Marta, la seva mestressa, la mare del Pol i la Júlia. (+)
Hem observat - 27 de febrer 2013
La Gala aquest cop ens ha impressionat amb la seva sorpresa! Ens ha portat uns pulmons de xai que va comprar a la carnisseria. Només amb l’olor ja ens hem fet una idea de que seria alguna cosa molt singular. (+)
Hem observat - 27 de febrer 2013
El Teatre forma part del dia a dia de l’escola Decroly de Barcelona com una més de les diferents activitats pedagògiques. Considerat com un mitjà expressiu i que engloba tant arts plàstiques, visuals, tàctils, acústiques, musicals, etc. el teatre es fomenta des dels primers cursos de Jardí d’Infants (Margarida Musset, P2) fins als més grans de l’escola (Mn. Bosch, 6è). (+)
Teatre - 27 de febrer 2013
Hi ha més entrades