Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Lately we’ve been having lots of questions in Ferrière, since we have started writing in English and words are not always spelled the way we say them. (+)
Anglès - 7 de febrer
Per primer cop enguany es van realitzar tallers durant les vacances de Nadal. La participació estava oberta tant a alumnes de l’'escola com a altres amics o interessats d'altres centres, i ens ha permès gaudir fent activitats amb grups de nens i nenes de diferents edats. (+)
Hem fet - 7 de febrer
JOC. Segons el diccionari: “acció de jugar”. JOC. En paraules de Decroly, “jugar és sinònim de viure, quan es tracta de l’infant. (+)
Hem fet - 7 de febrer
Per un infant de 7 anys la noció del temps és complicada i abstracta. Entendre que el passat no només és allò que vas fer de petit sinó també el que has fet fa 5 minuts, o bé pensar en un futur pròxim com demà, són conceptes complexes. (+)
Hem fet - 31 de gener
A Valérie hem fet sorpreses i ens han sortit unes formes ovalades de ferro. (+)
Hem fet - 31 de gener
La Marina ens ha portat una sorpresa: una capsa de cartró que no pesa i sona com si a dins hi haguessin moltes coses. (+)
Hem fet - 31 de gener
Els nens i les nenes de la classe de Ferrière estan realitzant una col•lecció ben especial: una col•lecció de cromos de contes. (+)
Biblioteca - 29 de gener
We had a surprise in Pau Vila: Miss Anna came in with a big pink suitcase! What was inside? (+)
Anglès - 29 de gener
Hi ha més entrades