Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Aquesta és la pregunta que es plantegen tots els divendres els nens i les nenes de Sant Francesc. Agafen la seva llibreta, observen el cercle i trien un contingut per treballar. (+)
Castellà - 4 d'abril 2018
Els i les alumnes de la classe Mn. Bosch hem treballat l'electricitat, les seves parts i el seu funcionament. Ho hem pogut experimentar nosaltres mateixos. (+)
Hem fet - 3 d'abril 2018
As you may already know, 4th grade is not Millet in the English class, it’s Peppito Risotto, a world famous Italian restaurant! (+)
TIC - 31 de març 2018
Aprendre creant, reflexionant, compartint, jugant, implicant-se, enriquint-se amb els altres i dels altres és l’objectiu dels espais d’intercanvi pedagògic que fem els membres del claustre. Espais de reflexió sobre la nostra pràctica educativa. (+)
Laboratori-Innovació - 22 de març 2018
The Sant Francesc students have created a stop-motion video of a Matisse painting! (+)
TIC - 21 de març 2018
A la classe de Valérie seguim treballant i coneixent el pintor del curs, Henri Martisse (+)
El projecte del curs - 21 de març 2018
A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs. (+)
Castellà - 7 de març 2018
Una de les observacions més habituals a la classe de Margarida Muset és la del canvi de les estacions i la climatologia. (+)
Música - 7 de març 2018
Els alumnes de la classe de Millet van elaborar una maqueta sobre un llibre que es van llegir. Cadascú va triar el llibre que volia llegir segons els seus propis interessos, i en va fer una representació dins d’una capsa de sabates d’una de les escenes del llibre amb els materials que va voler. (+)
Castellà - 28 de febrer 2018
A la classe d’Anna Rubiés a través de jocs, cançons i molt moviment anem descobrint el nostre propi cos i el dels altres. (+)
Hem observat - 28 de febrer 2018
Hi ha més entrades