Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


Àguila
Els nens i nenes de la classe de Ferrière, vam anar d'excursió al Cim de les Àguiles.
Ens van explicar que l'envergadura de l'àguila era de tres metres.
Tres metres és molt? O és poc? (+)
Hem observat - 10 de març
Aquest passat dijous 2 de març, els nens i nenes de les classes Pau Vila i Ferrière van anar als Escolapis de Sarrià a veure l’obra de teatre en Anglès “Cinderella”. (+)
Anglès i Informàtica - 10 de març
El dia 15 de febrer els alumnes de Pau Vila i A. Ferrière vam anar d’excursió al Cim de les Àligues per observar un tipus d’ocell: els ocells rapinyaires. (+)
Sortim - 8 de març

Barrufets Mn. Bosch
El divendres 24 de febrer hem celebrat el Carnestoltes a l'escola. Tot i que el temps no ens ha acompanyat gaire, ens ho hem passat molt bé. (+)
Celebracions - 8 de març
El dia 22 de febrer s'ha celebrat la sisena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip dofí. (+)
Assemblees - 7 de març
La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de ràdio a Llengua Castellana. (+)
Castellà - 6 de març
Com és tradició el passat dijous 23 vam celebrar Dijous Gras. (+)
Celebracions - 1 de març
Com ens comuniquem amb els altres mitjançant el nostre cos? Som conscients de les possibilitats que té? Els nens i nenes de Lola Anglada experimenten una sessió on es potencien els diferents sentits amb l’objectiu que coneguin les parts del cos i les sensacions que provoquen en elles els estímuls externs. (+)
Hem fet - 28 de febrer
El Cam ens ha portat una sorpresa embolicada en un paper blanc. Durant la descoberta sensorial ha sorgit el comentari: “la sorpresa és plana”. (+)
Hem fet - 22 de febrer
Com que vam parlar que l’aigua i la sal són dos minerals que trobem al mar, alguns nens i nenes de la classe Pau Vila, n’hem portat més i ens ho hem passat molt bé observant-los amb lupa. (+)
Hem observat - 20 de febrer
Hi ha més entrades