Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El dia de la Jornada de Portes Obertes, els nens i nenes de la classe de Margarida Muset vam observar llimones i taronges. (+)
Hem observat - 15 de febrer
El dijous és un dia molt especial pels nens i nenes d’Anna Rubiés. És el dia de la descoberta, de posar en joc tots els sentits, de centrar l’atenció i gaudir de les petites coses. És el dia de les sorpreses! (+)
Hem fet - 15 de febrer
Ens encanta manipular i experimentar amb diferents materials, és per això que hem provat de fer una nova textura semblant a la neu, ja que no sempre tenim l'oportunitat de tocar-la. (+)
Hem fet - 15 de febrer
A l’estona a Biblioteca, a més de treballar la lectura silenciosa on cada alumne tria lliurement un llibre o revista i el llegeix per a ell mateix, també practiquem la lectura expressiva (+)
Biblioteca - 13 de febrer
Els nens i les nenes de la classe de Salvador Millet hem realitzat una entrevista a l'autor Miguel Pacheco. (+)
Teatre - 10 de febrer
El passat dijous 2 de febrer vàrem anar a visitar el mercat de Sant Gervasi. (+)
Sortim - 8 de febrer
La primera sessió que hem fet els nens i nenes d'Infantil per tal de treballar el projecte d’aquest curs ha estat modificar diversos espais de l’Escola. (+)
El projecte del curs - 25 de gener
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
Castellà - 24 de gener
El dia 24 de gener s'ha celebrat la cinquena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 24 de gener
Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio. (+)
Castellà - 20 de gener
Hi ha més entrades