Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 


Sant Jordi
Com sóc? Com ets? Com som? Per aquest Sant Jordi, els alumnes des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch han experimentat l'art de regalar paraules. (+)
Celebracions - 3 de maig 2017

Festa solidària 5
Durant el passat mes d’abril vam celebrar a l’escola les nostres tradicionals jornades solidàries. (+)
Celebracions - 3 de maig 2017
Cada dia ens vestim amb roba, ens eixuguem les mans amb la tovallola, ens tapem amb els llençols a l’hora d’anar a dormir... (+)
Hem observat - 26 d'abril 2017
Amb l’arribada del dia de Sant Jordi els nens i nenes d’Infantil hem gaudit de diferents activitats. (+)
Celebracions - 26 d'abril 2017
El Ciro ens va portar una sorpresa molt especial. Tenia forma de rectangle, pesava, es podia menjar, ho va comprar al supermercat i segons l'Andreu semblava una rajola!! (+)
Hem fet - 19 d'abril 2017
Al llarg d’una setmana, els nens i nenes d’Anna Rubiés, van compartir descobertes amb la Karina, l’alumna de pràctiques que els ha estat acompanyant al llarg d’aquest curs. (+)
Hem fet - 19 d'abril 2017
Al Nunci hi podeu trobar articles sobre la vida de l’escola, continguts d’actualitat, històrics i d’entreteniment. L’elaboren sis nens de la classe de 6è, que volen fer de periodistes, i que van canviant cada trimestre, amb l’ajuda de dues mestres de l’escola. (+)
El Nunci - 19 d'abril 2017
La Gabriela ens ha portat una sorpresa en la que hem trobat un maó, una rajola catalana, un maó perforat i una totxana. (+)
Hem fet - 29 de març 2017
El passat divendres dia 3 de març vam sortir tots els nens i nenes de Jardí per celebrar la festa de Sant Medir, aquesta és una de les més arrelades a la vila de Gràcia. (+)
Sortim - 22 de març 2017
A principis del mes de Febrer vam fer la sorpresa del Jan i van sortir bulbs que va portar d’Holanda. (+)
Hem fet - 22 de març 2017
Hi ha més entrades