Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Per primer cop enguany es van realitzar tallers durant les vacances de Nadal. La participació estava oberta tant a alumnes de l’'escola com a altres amics o interessats d'altres centres, i ens ha permès gaudir fent activitats amb grups de nens i nenes de diferents edats. (+)
Hem fet - 7 de febrer 2018
JOC. Segons el diccionari: “acció de jugar”. JOC. En paraules de Decroly, “jugar és sinònim de viure, quan es tracta de l’infant. (+)
Hem fet - 7 de febrer 2018
Per un infant de 7 anys la noció del temps és complicada i abstracta. Entendre que el passat no només és allò que vas fer de petit sinó també el que has fet fa 5 minuts, o bé pensar en un futur pròxim com demà, són conceptes complexes. (+)
Hem fet - 31 de gener 2018
A Valérie hem fet sorpreses i ens han sortit unes formes ovalades de ferro. (+)
Hem fet - 31 de gener 2018
La Marina ens ha portat una sorpresa: una capsa de cartró que no pesa i sona com si a dins hi haguessin moltes coses. (+)
Hem fet - 31 de gener 2018
Avui hem assistit a l'acte de presentació “Educació 360. Educació a temps complet” que ha tingut lloc al CCCB de Barcelona. (+)
Laboratori-Innovació - 29 de gener 2018
Els nens i les nenes de la classe de Ferrière estan realitzant una col•lecció ben especial: una col•lecció de cromos de contes. (+)
Biblioteca - 29 de gener 2018
We had a surprise in Pau Vila: Miss Anna came in with a big pink suitcase! What was inside? (+)
Anglès - 29 de gener 2018
A Educació Física practiquem l’Acroesport, una disciplina gimnàstica que té els seus orígens en les acrobàcies que es feien al circ. (+)
Educació Física - 25 de gener 2018
Hi ha més entrades