Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

El Cam ens ha portat una sorpresa embolicada en un paper blanc. Durant la descoberta sensorial ha sorgit el comentari: “la sorpresa és plana”. (+)
Hem fet - 22 de febrer 2017
Com que vam parlar que l’aigua i la sal són dos minerals que trobem al mar, alguns nens i nenes de la classe Pau Vila, n’hem portat més i ens ho hem passat molt bé observant-los amb lupa. (+)
Hem observat - 20 de febrer 2017
El dia de la Jornada de Portes Obertes, els nens i nenes de la classe de Margarida Muset vam observar llimones i taronges. (+)
Hem observat - 15 de febrer 2017
El dijous és un dia molt especial pels nens i nenes d’Anna Rubiés. És el dia de la descoberta, de posar en joc tots els sentits, de centrar l’atenció i gaudir de les petites coses. És el dia de les sorpreses! (+)
Hem fet - 15 de febrer 2017
Ens encanta manipular i experimentar amb diferents materials, és per això que hem provat de fer una nova textura semblant a la neu, ja que no sempre tenim l'oportunitat de tocar-la. (+)
Hem fet - 15 de febrer 2017
A l’estona a Biblioteca, a més de treballar la lectura silenciosa on cada alumne tria lliurement un llibre o revista i el llegeix per a ell mateix, també practiquem la lectura expressiva (+)
Biblioteca - 13 de febrer 2017
Els nens i les nenes de la classe de Salvador Millet hem realitzat una entrevista a l'autor Miguel Pacheco. (+)
Teatre - 10 de febrer 2017
El passat dijous 2 de febrer vàrem anar a visitar el mercat de Sant Gervasi. (+)
Sortim - 8 de febrer 2017
La primera sessió que hem fet els nens i nenes d'Infantil per tal de treballar el projecte d’aquest curs ha estat modificar diversos espais de l’Escola. (+)
El projecte del curs - 25 de gener 2017
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
Castellà - 24 de gener 2017
Hi ha més entrades