Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

L’aprenentatge globalitzat i significatiu, el respecte al ritme evolutiu dels infants, la importància de l’entorn i rol del mestre són les característiques bàsiques de les pedagogies actives. Verónica Antón ens va parlar de totes elles desde la perspectiva del desenvolupament emocional. (+)
Laboratori-Innovació - 22 de febrer
Tots coneixem la importància que té la lectura, perquè ens entreté, perquè ens ajuda a aprendre i a descobrir altres mons i realitats, perquè ens permet comprendre tot allò que està al nostre voltant, en definitiva, perquè ens empeny a ser lliures. (+)
Biblioteca - 21 de febrer
A la classe de música de Margarida Muset i Anna Rubiés fem sonar estris i instruments diversos. (+)
Música - 21 de febrer
Lately we’ve been having lots of questions in Ferrière, since we have started writing in English and words are not always spelled the way we say them. (+)
Anglès - 7 de febrer
Per primer cop enguany es van realitzar tallers durant les vacances de Nadal. La participació estava oberta tant a alumnes de l’'escola com a altres amics o interessats d'altres centres, i ens ha permès gaudir fent activitats amb grups de nens i nenes de diferents edats. (+)
Hem fet - 7 de febrer
JOC. Segons el diccionari: “acció de jugar”. JOC. En paraules de Decroly, “jugar és sinònim de viure, quan es tracta de l’infant. (+)
Hem fet - 7 de febrer
Per un infant de 7 anys la noció del temps és complicada i abstracta. Entendre que el passat no només és allò que vas fer de petit sinó també el que has fet fa 5 minuts, o bé pensar en un futur pròxim com demà, són conceptes complexes. (+)
Hem fet - 31 de gener
A Valérie hem fet sorpreses i ens han sortit unes formes ovalades de ferro. (+)
Hem fet - 31 de gener
La Marina ens ha portat una sorpresa: una capsa de cartró que no pesa i sona com si a dins hi haguessin moltes coses. (+)
Hem fet - 31 de gener
Hi ha més entrades