Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Millet made some videos of their favourite picture books. (+)
ICT - 4 de juny
The Ermitage class is taking part in a video competition! (+)
ICT - 30 de maig
Els i les alumnes de la classe de Sant Francesc han anat al Fòrum a realitzar activitats de Skate dins l'activitat "L'escola fa esport". (+)
Premsa - 29 de maig
Les nenes i els nens de la classe de Millet, a les classes de llengua castellana, han realitzat un taller sobre els ocells del nostre jardí. (+)
Castellà - 29 de maig
La itinerància de la nostra exposició “Decroly, 60 anys d’Escola activa” ens ha facilitat la difusió de com apliquem el mètode Decroly. Hem entrat a les aules universitàries i a l’Associació de mestres Rosa Sensat.
Una feina intensa, engrescadora i necessària per donar a conèixer una pedagogia única en la que creiem profundament. (+)
Laboratori-Innovació

Foto Trasllat
El trasllat de l'Escola Decroly ha marcat, sens dubte, el curs que aviat acabarem. Coneixedors de la importància d'aquest moment, Patronat i equip directiu vam voler immortalitzar els instants més rellevants de tot aquest procés. (+)
Fotos - 24 de maig
A partir d’ara ja teniu ajudants a les cuines de casa, els alumnes d’infantil ja són experts en elaborar berenars exquisits. (+)
Hem fet - 22 de maig
L’hort escolar sempre ha estat un punt fort en la identitat de l’escola Decroly, juntament amb els animals i els càrrecs socials que se’n deriven. Fa anys, a més, que l’escola forma part de la xarxa d’Escoles + Sostenibles de Barcelona, amb qui duem a terme projectes relacionats amb la sostenibilitat. El curs vinent farem un pas més, passant de fer projectes anuals a fer-ne un de triennal, molt més ambiciós. Encara podem fer molta feina! (+)
L'hort i els animals - 21 de maig
Què vol dir fer sorpreses? Les sorpreses són aquells elements i objectes de la vida quotidiana que els nens volen portar a la classe i que desperten l’interès del grup de forma natural. (+)
Hem fet - 10 de maig
Hi ha més entrades