Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Els nens i nenes d’infantil ens ensenyen què és el que més els agrada fer quan surten al carrer: córrer, saltar, patinar, jugar, anar en bicicleta... (+)
Sortim - 20 de maig
Durant el confinament els Challenges o reptes estan tenint bastant presència en moltes de les nostres llars guanyant protagonisme en la nostra activitat diària. (+)
Educació Física - 20 de maig
Divendres 15 de maig es va celebrar el dia de la família, i com a proposta per celebrar-lo, des de l’escola vam proposar a les famílies ballar a casa i participar del moviment d’educació física “Movid19” (+)
Educació Física - 16 de maig
Com ja sabeu els nens i nenes d'Infantil participen als reptes proposats des de l'escola durant el confinament, avui ens acompanyen amb el 4rt repte del tercer trimestre. (+)
Hem fet - 16 de maig
De part de tot l'equip de l'Escola Decroly! Moltes gràcies als nens i nenes de Sant Francesc i de Mn. Bosch! (+)
Hem fet - 6 de maig
Si ja era important rentar-se les mans sovint, actualment ha esdevingut una de les accions més importants al nostre dia a dia. (+)
Hem fet - 6 de maig
Els nens i nenes d'Anna Rubiés, Valérie Decordes i Lola Anglada ens van regalar uns dibuixos preciosos per celebrar la diada de Sant Jordi des de casa! (+)
Hem fet - 28 d'abril
Per tal de celebrar la diada de Sant Jordi, els nens i nenes de l'escola ens regalem paraules els uns als altres des de casa! (+)
Hem fet - 28 d'abril
En aquests dies de confinament, un dels reptes que hem plantejat des de Llengua Castellana als infants de la classe de Millet ha estat fer un vídeo sobre una recepta del món. (+)
Hem fet - 23 d'abril
Hi ha més entrades