Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

Un dia la Marta va portar una poesia a la classe, ja que era l’encarregada. Com era un poema en castellà, el va llegir en veu alta en aquesta assignatura, i la mestra va dir que l’havia escrit la Gloria Fuertes. (+)
Castellà - 13 de juny
El passat mes d’abril la classe de l'Ermitage va participar al Flic Flac Circ i la classe de Ferrière va ballar al Dansa Ara. (+)
Hem fet - 22 de maig
El dia 3 de maig s'ha celebrat la vuitena assemblea del curs. Aquesta assemblea ha estat guanyada per l'equip isard. (+)
Assemblees - 4 de maig
Des de fa uns anys, a l’Escola Decroly, celebrem la Jornada Solidària, una festivitat pensada per prendre consciència sobre alguna problemàtica social. Enguany el tema tractat ha estat les persones sense llar. (+)
Celebracions - 2 de maig
La setmana prèvia a la Diada, els nens i nenes del Lledoner ens vàrem reunir al pati de l’escola per fer un taller de punts de llibre. (+)
Celebracions - 2 de maig
Ja fa dies que la primavera ens regala moments ben especials a l’escola: ens enlluerna i escalfa quan mirem el sol a la rotllana del bon dia, sentim als ocells piular a les hores d’esbarjo, veiem el verd de les fulles del Roure, del Til·ler, del Plataner, del Caqui i del Lledoner. (+)
Hem observat - 2 de maig
Fent un passeig des de l’escola fins a la biblioteca Joan Maragall posem atenció a aquells aspectes que normalment passen desapercebuts. (+)
Castellà - 30 d'abril
Ja som a la primavera i per fi hem pogut iniciar l’activitat de l’hort! En teníem moltes ganes!! A principis del mes de març el jardiner de l’escola va netejar l’hort, va remoure la terra i va establir les parades on hem sembrat i plantat el planter d’aquest curs. (+)
L'hort i els animals - 25 d'abril
Hi ha més entrades