Escola Decroly de Barcelona - El Blog

 

We won the third prize of the Video Competition!! (+)
English - 25 de juny
Un any més hem celebrat el famós concurs de talents de l’escola, organitzat pels capitans i els sotscapitans dels equips! (+)
Celebracions - 20 de juny
Millet made some videos of their favourite picture books. (+)
ICT - 4 de juny
The Ermitage class is taking part in a video competition! (+)
ICT - 30 de maig
Els i les alumnes de la classe de Sant Francesc han anat al Fòrum a realitzar activitats de Skate dins l'activitat "L'escola fa esport". (+)
Premsa - 29 de maig
Les nenes i els nens de la classe de Millet, a les classes de llengua castellana, han realitzat un taller sobre els ocells del nostre jardí. (+)
Castellà - 29 de maig
La itinerància de la nostra exposició “Decroly, 60 anys d’Escola activa” ens ha facilitat la difusió de com apliquem el mètode Decroly. Hem entrat a les aules universitàries i a l’Associació de mestres Rosa Sensat.
Una feina intensa, engrescadora i necessària per donar a conèixer una pedagogia única en la que creiem profundament. (+)
Laboratori-Innovació

Foto Trasllat
El trasllat de l'Escola Decroly ha marcat, sens dubte, el curs que aviat acabarem. Coneixedors de la importància d'aquest moment, Patronat i equip directiu vam voler immortalitzar els instants més rellevants de tot aquest procés. (+)
Fotos - 24 de maig
A partir d’ara ja teniu ajudants a les cuines de casa, els alumnes d’infantil ja són experts en elaborar berenars exquisits. (+)
Hem fet - 22 de maig
Hi ha més entrades