Escola Decroly de Barcelona - Castellà

 

A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”. (+)
26 de maig
Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
15 de maig
La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de ràdio a Llengua Castellana. (+)
6 de març
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
24 de gener
Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio. (+)
20 de gener
A les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior realitzem diferents tallers que acostumen a tenir una durada determinada. Però hi ha un dels tallers que l'anem fent al llarg de tot el curs, el blog. (+)
15 de desembre 2016
Coincidint amb la setmana solidària on vam fer una recollida de roba d’hivern per als nens refugiats de Síria, a les classes de Llengua Castellana vam realitzar uns tallers sobre els refugiats. (+)
4 de novembre 2016
Les classes de Llengua Castellana han començat el curs amb algunes novetats. Una d'elles és el treball per racons. Un cop a la setmana, les classes dels cicles mitjà i superior es divideixen en grups, i cada un realitza una activitat conjuntament. (+)
4 de novembre 2016
Els nens i les nenes de la classe de Sant Francesc hem començat a presentar la nostra segona conferència d’aquest curs. Aquesta vegada, però, la fem en llengua castellana. (+)
18 de maig 2016
A la classe de Llengua Castellana, els alumnes de la classe Mossèn Bosch juguem a un parxís molt especial: “El parchís del subjuntivo”. (+)
18 de maig 2016
Hi ha més entrades