Escola Decroly de Barcelona - Castellà

 

A la classe de castellà, els alumnes de sisè han realitzat diferents activitats per tal de conèixer l’escriptor Gustavo Adolfo Bécquer. (+)
10 de març
Els alumnes de sisè hem fet un curtmetratge a la classe de castellà. (+)
1 de març
Els alumnes d’Ermitage hem creat un diari a les classes de castellà. (+)
1 de març
Durante algunas semanas de noviembre, las niñas y niños de Pau Vila hemos realizado muchas actividades con el material que hemos traído sobre las serpientes para la clase de lengua castellana y nos lo hemos pasado genial. (+)
24 de novembre 2020
A la classe de castellà, els infants de la classe de Mn. Bosch han estat treballant el text descriptiu. (+)
22 de maig 2020

Cerquem informació en llibres i amb els ordinadors i els iPads
Els infants de la classe de L’Ermitage han participat d'un taller d’entrevistes a la classe de Llengua Castellana. (+)
5 de novembre 2019
Les nenes i els nens de la classe de Millet, a les classes de llengua castellana, han realitzat un taller sobre els ocells del nostre jardí. (+)
29 de maig 2019
Un dia la Marta va portar una poesia a la classe, ja que era l’encarregada. Com era un poema en castellà, el va llegir en veu alta en aquesta assignatura, i la mestra va dir que l’havia escrit la Gloria Fuertes. (+)
13 de juny 2018
Fent un passeig des de l’escola fins a la biblioteca Joan Maragall posem atenció a aquells aspectes que normalment passen desapercebuts. (+)
30 d'abril 2018
Aquesta és la pregunta que es plantegen tots els divendres els nens i les nenes de Sant Francesc. Agafen la seva llibreta, observen el cercle i trien un contingut per treballar. (+)
4 d'abril 2018
Hi ha més entrades