Escola Decroly de Barcelona - Castellà

 

Aquesta és la pregunta que es plantegen tots els divendres els nens i les nenes de Sant Francesc. Agafen la seva llibreta, observen el cercle i trien un contingut per treballar. (+)
4 d'abril
A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs. (+)
7 de març
Els alumnes de la classe de Millet van elaborar una maqueta sobre un llibre que es van llegir. Cadascú va triar el llibre que volia llegir segons els seus propis interessos, i en va fer una representació dins d’una capsa de sabates d’una de les escenes del llibre amb els materials que va voler. (+)
28 de febrer
Els alumnes de la classe de Sant Francesc han realitzat un taller de creació de còmics a les classes de Llengua Castellana. (+)
22 de gener
Els nens i les nenes de la classe de Ferrière vam descobrir algunes formes geomètriques. A partir d’aquest treball, a les classes de Llengua Castellana vam conèixer uns còmics titulats “Los señores formas” (+)
22 de gener
Aquest estiu, alguns alumnes de la classe de L'Ermitage han llegit un llibre en castellà i després han realitzat un Kamishibai. Voleu saber què és? Doncs en aquest article t'ho expliquem. (+)
18 d'octubre 2017
A classe de llengua castellana, els alumnes de L'Ermitage, hem realitzat un taller de “booktrailers”. (+)
26 de maig 2017
Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
15 de maig 2017
La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de ràdio a Llengua Castellana. (+)
6 de març 2017
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
24 de gener 2017
Hi ha més entrades