Escola Decroly de Barcelona - Castellà

 

Durante algunas semanas de noviembre, las niñas y niños de Pau Vila hemos realizado muchas actividades con el material que hemos traído sobre las serpientes para la clase de lengua castellana y nos lo hemos pasado genial. (+)
24 de novembre
A la classe de castellà, els infants de la classe de Mn. Bosch han estat treballant el text descriptiu. (+)
22 de maig

Cerquem informació en llibres i amb els ordinadors i els iPads
Els infants de la classe de L’Ermitage han participat d'un taller d’entrevistes a la classe de Llengua Castellana. (+)
5 de novembre 2019
Les nenes i els nens de la classe de Millet, a les classes de llengua castellana, han realitzat un taller sobre els ocells del nostre jardí. (+)
29 de maig 2019
Un dia la Marta va portar una poesia a la classe, ja que era l’encarregada. Com era un poema en castellà, el va llegir en veu alta en aquesta assignatura, i la mestra va dir que l’havia escrit la Gloria Fuertes. (+)
13 de juny 2018
Fent un passeig des de l’escola fins a la biblioteca Joan Maragall posem atenció a aquells aspectes que normalment passen desapercebuts. (+)
30 d'abril 2018
Aquesta és la pregunta que es plantegen tots els divendres els nens i les nenes de Sant Francesc. Agafen la seva llibreta, observen el cercle i trien un contingut per treballar. (+)
4 d'abril 2018
A la tornada de les vacances de Nadal els alumnes de Pau Vila van decidir parlar dels supermercats a les classes de castellà. Quan estaven decidint què volien treballar es van engrescar a fer un supermercat. Per això, calia que portessin, de casa, tota mena de: recipients, brics, pots, caixes, llaunes... , tots van col·laborar i van arribar a tenir un munt, fins i tot van portar tiquets, bosses i catàlegs. (+)
7 de març 2018
Els alumnes de la classe de Millet van elaborar una maqueta sobre un llibre que es van llegir. Cadascú va triar el llibre que volia llegir segons els seus propis interessos, i en va fer una representació dins d’una capsa de sabates d’una de les escenes del llibre amb els materials que va voler. (+)
28 de febrer 2018
Els alumnes de la classe de Sant Francesc han realitzat un taller de creació de còmics a les classes de Llengua Castellana. (+)
22 de gener 2018
Hi ha més entrades