Escola Decroly de Barcelona - Castellà

 

Els alumnes de Millet a la classe de llengua castellana hem realitzat un “suculent” taller en grups de tres alumnes. El nostre objectiu ha estat realitzar un mapa de diferents receptes del món. (+)
15 de maig 2017
La classe de Sant Francesc hem realitzat un taller de ràdio a Llengua Castellana. (+)
6 de març 2017
L’estiu passat es van complir 80 anys de l’assassinat de Federico García Lorca. Per això, a les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior hem realitzat una exposició al voltant de la figura d’aquest poeta. (+)
24 de gener 2017
Els alumnes de la classe de Sant Francesc estem molt contents perquè el passat dijous 24 de novembre ha vingut en Toni Aira, de Catalunya Ràdio, a la classe de Llengua Castellana. Ens ha fet una xerrada sobre la seva professió de locutor de ràdio. (+)
20 de gener 2017
A les classes de Llengua Castellana dels cicles mitjà i superior realitzem diferents tallers que acostumen a tenir una durada determinada. Però hi ha un dels tallers que l'anem fent al llarg de tot el curs, el blog. (+)
15 de desembre 2016
Coincidint amb la setmana solidària on vam fer una recollida de roba d’hivern per als nens refugiats de Síria, a les classes de Llengua Castellana vam realitzar uns tallers sobre els refugiats. (+)
4 de novembre 2016
Les classes de Llengua Castellana han començat el curs amb algunes novetats. Una d'elles és el treball per racons. Un cop a la setmana, les classes dels cicles mitjà i superior es divideixen en grups, i cada un realitza una activitat conjuntament. (+)
4 de novembre 2016
Els nens i les nenes de la classe de Sant Francesc hem començat a presentar la nostra segona conferència d’aquest curs. Aquesta vegada, però, la fem en llengua castellana. (+)
18 de maig 2016
A la classe de Llengua Castellana, els alumnes de la classe Mossèn Bosch juguem a un parxís molt especial: “El parchís del subjuntivo”. (+)
18 de maig 2016
A les classes de llengua castellana, els alumnes de la classe de L’Ermitage estem realitzant un booktràiler, que és un vídeo sobre un llibre que ens agrada, semblant als tràilers de pel·lícula. (+)
Hi ha més entrades