Escola Decroly de Barcelona - Celebracions

 

Avui hem fet la primera encesa de la corona d’advent a l’escola!

Els nens i nenes de Pau Vila i Ferrière, acompanyats de tot l'alumnat de primària, han obert la primera setmana d’advent parlant de “Els avis a la família”. (+)
27 de novembre
(+)
11 d'octubre
Des de fa uns anys, a l’Escola Decroly, celebrem la Jornada Solidària, una festivitat pensada per prendre consciència sobre alguna problemàtica social. Enguany el tema tractat ha estat les persones sense llar. (+)
2 de maig
La setmana prèvia a la Diada, els nens i nenes del Lledoner ens vàrem reunir al pati de l’escola per fer un taller de punts de llibre. (+)
2 de maig
A Valérie hem volgut representar la llegenda de Sant Jordi. (+)
25 d'abril
Aquest mes de febrer vam celebrar la festa de Carnaval. Durant una setmana vam complir les ordres de sa majestat Carnestoltes:

“Sóc en Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes!*
El dimarts roba gran et posaràs.
El dimecres a l’escola vindràs i en pijama hi aniràs.
El dijous estaràs animat amb la cara o el cabell pintat.” (+)
28 de febrer
Aquest any a l'Aladern vam celebrar la Castanyada amb la participació de tots els alumnes, des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch, als diferents tallers organitzats. (+)
16 de novembre 2017
Aquest any ens ha visitat la senyora Castanyera per compartir amb tots els nens i nenes de l’Escola una bona estona de riures, danses i cançons però sobretot per portar-nos les seves castanyes ben calentes, les millors del món! (+)
3 de novembre 2017

Sant Jordi
Com sóc? Com ets? Com som? Per aquest Sant Jordi, els alumnes des de Pau Vila i fins a Mossèn Bosch han experimentat l'art de regalar paraules. (+)
3 de maig 2017

Festa solidària 5
Durant el passat mes d’abril vam celebrar a l’escola les nostres tradicionals jornades solidàries. (+)
3 de maig 2017
Hi ha més entrades