Escola Decroly de Barcelona - Celebracions

 

Durant tota la setmana passada vam celebrar el Carnestoltes fent cas als seus desitjos. (+)
17 de febrer 2016
L'Advent és un període de temps de quatre setmanes, des del diumenge posterior al 26 de novembre i fins al 24 de desembre per preparar l’arribada del Nadal. (+)
13 de gener 2016
Com cada mes de Novembre hem celebrat a tota l’escola la festa de Santa Cecília. (+)
2 de desembre 2015
Els nens i nenes del Lledoner porten uns dies celebrant la tradicional festa de la Castanyada. (+)
18 de novembre 2015
L’última setmana de setembre els nens i les nenes de Jardí hem fet una festa al pati de l’escola per donar la benvinguda al nou curs i començar amb energia. (+)
7 d'octubre 2015
Representació teatral a càrrec de tots els alumnes de l'escola. Aquest curs hem representat les vacances del rellotge. (+)
30 de setembre 2015
Amb motiu de la setmana de Sant Jordi, avui hem tingut la col·laboració de l’Artur (pare de la Martina i la Gala Rius), de l’Ingrid i de l’Elena (mare i àvia del Teo i l’Otto Serra). (+)
27 d'abril 2015
Ja s’apropa el Nadal i tots els alumnes de l’escola ens hem reunit per celebrar la primera setmana de la Corona d’Advent. (+)
3 de desembre 2014
Per celebrar la castanyada, els nens i nenes de Jardí d’infants hem estat cantant moltes cançons, hem ballat i hem fet uns treballs molt bonics. (+)
7 de novembre 2014
Aquest mes d'octubre els nens i nenes del Lledoner ens hem reunit al jardí de l’escola per celebrar el nou curs i donar la benvinguda a la tardor. (+)
15 d'octubre 2014
Hi ha més entrades