Escola Decroly de Barcelona - Celebracions

 

L’última setmana de setembre els nens i les nenes de Jardí hem fet una festa al pati de l’escola per donar la benvinguda al nou curs i començar amb energia. (+)
7 d'octubre 2015
Representació teatral a càrrec de tots els alumnes de l'escola. Aquest curs hem representat les vacances del rellotge. (+)
30 de setembre 2015
Amb motiu de la setmana de Sant Jordi, avui hem tingut la col·laboració de l’Artur (pare de la Martina i la Gala Rius), de l’Ingrid i de l’Elena (mare i àvia del Teo i l’Otto Serra). (+)
27 d'abril 2015
Ja s’apropa el Nadal i tots els alumnes de l’escola ens hem reunit per celebrar la primera setmana de la Corona d’Advent. (+)
3 de desembre 2014
Per celebrar la castanyada, els nens i nenes de Jardí d’infants hem estat cantant moltes cançons, hem ballat i hem fet uns treballs molt bonics. (+)
7 de novembre 2014
Aquest mes d'octubre els nens i nenes del Lledoner ens hem reunit al jardí de l’escola per celebrar el nou curs i donar la benvinguda a la tardor. (+)
15 d'octubre 2014
Representació teatral a càrrec de tots els alumnes de l'escola. La cantata que representem és la "Rebel·lió a la cuina" de l'Antoni Miralpeix. Fira de Primavera, 26 de maig de 2013. (+)
4 de setembre 2013
El passat dissabte 13 d’abril, es va celebrar la primera Jornada Solidària per recaptar diners per a la construcció d’un pou d’aigua potable a Burkina Faso. La festa va ser organitzada per l’Ampa i l’escola i va tenir lloc al pati de primària. (+)
29 d'abril 2013
Els balls de Carnestoltes de primària es duen a terme des de l’assignatura d’educació física, això permet treballar continguts d’expressió corporal i dansa. (+)
4 de febrer 2013