Escola Decroly de Barcelona - Celebrem Santa Cecília

 

El passat 22 de novembre va ser Santa Cecília, patrona de la música i dels músics.
A l’escola ho vam celebrar amb tres concerts aquella mateixa setmana:
El dimecres 21 ens visità en Jordi Campos, professor de tenora i de saxo. Ens va fer una observació de la Tenora i el Tible, instruments de la cobla de sardanes, i descendents evolucionats de la gralla.
En Jordi i el professor Daniel ens van interpretar “Flors de Maig”, tres peces per a tenora i piano, entre d’altres obres per a tenora i tible.
Per acabar vàrem cantar tots junts la sardana “Les Fulles Seques”, molt ben acompanyats per la tenora.
El dijous 22 hi va haver un concert – intercanvi de cançons a Jardí d’Infants, on cada classe hi va interpretar les seves.

Margarida Muset (P2)

Anna Rubiés (P3)

Valèrie Decordes (P4)

Lola Anglada (P5)
En aquest dia tan assenyalat també es va presentar el Combo instrumental de l’escola, format per flautes dolces, soprano i contralt, violí, clarinet, piano i baix.
Va ser un moment musical molt bonic per a tots els assistents.
I finalment el divendres 23 Ens va visitar el quartet de flautes “Glosa”, format per quatre senyores molt entusiastes de la música, totes elles antigues professores de música.
Ens van dedicar un repertori variat i ben interpretat de totes les èpoques, amb música del barroc anglès (H. Purcell), del classicisme (W.A. Mozart) i del S XX (Elvis Presley) entre d’altres. També varem poder cantar junts la balada “Love me tender” i l’ària de Papageno “La campana ja sona”.
Entre tots vam fer una setmana plena de música i trobada.
24 de febrer 2013