Escola Decroly de Barcelona - Certamen Lectura en Veu Alta

 

Durant aquest segon trimestre, a les estones de Biblioteca, els alumnes del cicle mitjà i superior hem participat en un taller de lectura en veu alta on hem realitzat diferents activitats relacionades amb la postura corporal, el to de veu, el volum, el ritme...
Finalment, d'entre tots els alumnes van ser triats quatre, dos per cicle, un per representar l'escola i l'altre, un substitut, en el Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per la Generalitat de Catalunya, on s'han inscrit 905 centres educatius.
El 20 de març vam assistir a la celebració dels quarts de final a l'auditori del Conservatori municipal de Barcelona. Les representats de la nostra Escola han estat l'Emma Colell per al cicle mitjà i la Laia Sánchez per al cicle superior. Les han acompanyades els representants substituts i quatre alumnes més de l'escola.
L'acte ha estat presentat per l'actriu Itziar Castro, que ha sabut treure'ns més d'un riure, i així ens ha ajudat a afluixar els nervis. El nivell era força alt, les nostres representants ho han fet genial... Hem de felicitar a l'Emma per la seva actuació, llegir davant de tot un auditori ple, i fer-ho tan bé... No tothom podria fer-ho!
I l'emoció ha esclatat quan el jurat ha dit el nom de l'alumna del cicle superior seleccionada per a la semifinal: Laia Sánchez! Enhorabona, Laia! Molta sort! Tot Decroly està amb tu!

9 de maig 2017