Escola Decroly de Barcelona - Colònies del Cicle Superior a La Molina

 

Els alumnes del Cicle Superior han anat del 28 al 31 de gener de colònies a La Molina.
Alguns alumnes han aprofitat per millorar el seu nivell d'esquí, d'altres a familiaritzar-se amb la neu, practicant l’esquí amb moltes ganes i il·lusió.
El primer dia, hem arribat a l'estació i ens han repartit tot el material: casc, esquís i botes. Els monitors de l'escola catalana d'esquí ens han ajudat a posar-nos i a adaptar-nos el material.
Els nens s'han dividit en grups segons el nivell. Finalment s'han organitzat cinc grups. A continuació podeu veure unes imatges dels diferents grups en acció.Hem aprofitat per conviure uns dies amb els companys i mestres fora de l’ambient quotidià. A les tardes, hem pogut fer jocs de taula en grup.
Hem realitzat un taller de seguretat per conèixer les normes que hi ha a les estacions d'esquí i a la muntanya en general.
L'últim dia, hem fet una excursió pel bosc, al voltant de l'estació amb raquetes de neu.
Els nens de l'Ermitage han fet uns ninots de neu, mentre que els de Mossèn Bosch han acabat amb la clàssica guerra de neu.
Ens ho hem passat molt bé i n'hem après molt amb els monitors de l'escola catalana d'esquí que han estat molt amables i atents amb nosaltres.
3 de febrer 2014