Escola Decroly de Barcelona - Educació Física

 

El treball en equip esdevé una qüestió imprescindible a ser tractada des de qualsevol àmbit on es desenvolupi l’infant i durant el procés d’ensenyament-aprenentatge. (+)
28 de febrer 2018
A Educació Física practiquem l’Acroesport, una disciplina gimnàstica que té els seus orígens en les acrobàcies que es feien al circ. (+)
25 de gener 2018
Els nens i nenes d'Infantil experimentem amb el material tou i fem joc simbòlic amb el material dur. (+)
4 de novembre 2016
Un dels esports amb implement que hem estat practicant durant aquest curs ha estat el Lacrosse. (+)
Durant algunes sessions d'Educació Física els i les alumnes de Millet han après sobre l'orientació i han participat en diverses curses d'orientació en diferents espais. (+)
11 de maig 2016
Els i les alumnes de Mossèn Bosch han tingut l'oportunitat de practicar diferents esports adaptats en el Centre Municipal de la Mar Bella. (+)
18 d'abril 2016
El dimarts 12 d'abril, els nens i nenes de Ferrière hem participat en el Dansa Ara! (+)
18 d'abril 2016
Amb la intenció d’iniciar els i les alumnes en diferents activitats esportives, durant unes quantes sessions d’educació física hem practicat futbol. (+)
9 de març 2016
A Educació Física ballem i preparem la coreografia de Carnestoltes! (+)
24 de febrer 2016
El coneixement del propi requereix d’una experimentació sensorial i motriu continuada, per això des de l’àrea d’educació física es plantegen jocs i activitats que ajudi als alumnes a continuar desenvolupant el seu esquema corporal. (+)
24 de febrer 2016
Hi ha més entrades