Escola Decroly de Barcelona - Educació Física

 

A l’escola ens agrada provar nous esports, per això durant aquest trimestre els nens i nenes de la classe de Millet han practicat l’esgrima amb un material adaptat que ens ha prestat la Federació Catalana d’Esgrima. (+)
24 de febrer 2016
Com molts ja sabeu, un dia a la setmana tots els nens i nenes de Jardí d’Infants “juguem amb els matalassos”! (+)
24 de febrer 2016
La classe de l’Ermitage ha realitzat alguns exercicis d’acrosport. L’acrosport té els seus orígens en les acrobàcies que es feien al circ. (+)
17 de febrer 2016
Aquest curs, l’escola, amb la classe de l’Ermitage ha participat en l’activitat del Flic Flac Circ, un espectacle en format teatral d’equilibris i acrobàcies. Aquesta activitat consisteix en posar en escena una representació artística entre diferents escoles. (+)
27 de maig 2015
A l'escola conviuen amb nosaltres tres noies que provenen del País Basc i que han vingut durant un temps a fer pràctiques a la nostra escola. (+)
23 de març 2015
Recordeu que des del vincle de la web podeu accedir a l'espai Symbaloo on es recullen una sèrie d'enllaços web relacionats amb els esports i activitats que anem tractant a les sessions d'educació física. Actualment cicle superior ja està actualitzat i estem treballant per continuar construint la resta de cicles. (+)
4 de febrer 2015
Vinculat amb el projecte d'aquest curs a les classes d'educació física hem pensat en fer jocs i activitats reutilitzant material divers. (+)
12 de desembre 2014
Amb els alumnes de Salvador Millet, hem estat practicant esgrima a l’escola, hem fet jocs i combats amb sables i espases. (+)
12 de desembre 2014
El passat dijous a la tarda els nens i nenes de Pau Vila i de Ferrière van jugar plegats a diferents jocs tradicionals que ben segur coneixeu! (+)
12 de desembre 2014
Hi ha més entrades