Escola Decroly de Barcelona - Educació Física

 

En el cicle superior, abans de finalitzar les classes d’educació física, es presenta a l’alumnat una dinàmica de grup en forma de joc o activitat lúdica que estimula la creativitat, la comunicació entre els membres del grup i l’aflorament d’emocions. (+)
27 d'octubre 2014
A la classe de Valérie en algunes sessions d’Educació Física s’organitzen diversos racons on els nens i nenes experimenten diferents situacions motrius amb el material d’educació física. (+)
3 de juliol 2014
Els nens i nenes de Lola Anglada durant aquest curs ens iniciem en la lectoescriptura. Des de l’àrea de l’educació física també la treballem. (+)
3 de juliol 2014
El passat dimarts 1 d'abril els nens i nenes de la classe Ferriére van participar en l’espectacle “Dansa Ara” en el Palau Sant Jordi. (+)
9 de maig 2014
El paracaigudes és un dels materials que fem servir a les sessions d’educació física per fer jocs cooperatius on tots i totes han d’esforçar-se per aconseguir reptes col•lectius. Per exemple, en aquest joc que veieu a la fotografia estan fent onades amb un paracaigudes per aconseguir que les pilotes de ping pong que estan rodant per sobre es fiquin pel forat central. (+)
18 de novembre 2013
Tots els divendres a l’hora d’educació física els nens i nenes d’Anna Rubiés fan psicomotricitat. L’activitat s’organitza per racons on hi ha diferents materials: matalassos, blocs, robes, etc. (+)
7 de novembre 2013
La classe de l'Ermitage ha realitzat alguns exercicis d’acroesport. (+)
10 d'octubre 2013
El passat 19 de març el cicle superior varem anar d’excursió a les pistes d’atletisme del CEM de la Mar Bella. (+)
3 de juliol 2013
Hi ha més entrades